GTA 4 Program přestal pracovat

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Zamčeno
Cedex
Level 2.5
Level 2.5

GTA 4 Program přestal pracovat

Příspěvek od Cedex »

Zdravím. Mám WIN 7 Professional 64bit. Nainstaloval jsem GTA4 original vše v pohodě a když hru spustím, tak to píše, že program přestal pracovat.

Vím, že zhruba přes pár měsíci jsem tu hru hrál bez problému i na win7.

Zkoušel jsem reinstalovat, dát do jiného disku(C:,D:). Nahrát nejnovější patch.. a prostě to nepomohlo. Je nějaké řešení?

Obrázek
tux
Elite Level 10
Elite Level 10

Re: GTA 4 Program přestal pracovat

Příspěvek od tux »

Nevím jestli to jde i u 4 ale u San Andreas to jde tak že smažeš složku v dokumentech, u 4 nevím jestli tam tam složka vůbec je.
Just Fucking Google It!
Cedex
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Cedex »

Jo je tam ta složka C:\Users\Einstein\Documents\Rockstar Games\GTA IV ale jediný co obsahuje je - User music a Video a vše z toho je prázdný.

edit: Ani po smazání se nic neděje.
tux
Elite Level 10
Elite Level 10

Příspěvek od tux »

Kam ukládá GTA4 savy? Měl by u nich bejt soubor gta.set něbo tak nějak, ten smaž.
Just Fucking Google It!
Cedex
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Cedex »

Pokud vím tak právě do těch dokumentů.. jenže jelikož to je čerstvá instalace, tak to tu prostě není. Ani ten gta.set. Já jsem fakt zoufalej.. vyhodím za to peníze a ve finále to nefunguje i přesto, že to předtím šlo :(

Edit: Nějaký napad? Podařilo se mi to rozchodit, spustila se hra nastavil jsem přes vlastnosti programu kompabilitu na XP serverice pack 3, jenže to má chyby, že spustím hru, načítá se.. slyším zvuk první mise no a v po chvilce to hodí chybu, kde je napsáno aby se hra preinstalovala atp(reboot or reinstall).. takže to ted necham preinstalovat a uvidim..
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Hry“