Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

nugets
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: 15 červenec 2011
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž

Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku  Vyřešeno

Příspěvekod nugets » 15 črc 2011 07:36

Zdravim, když chci zapnout sindicate tak mi to hodí tudle hlášku :huh: nevím co stim a přitom tam .NET Framework mám. Našel by se někdo kdo to vyřeší ? Předem dík
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3

Reklama
nugets
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: 15 červenec 2011
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Příspěvekod nugets » 21 črc 2011 13:15

Vážně nikdo neporadí ? :huh:
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3

nugets
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: 15 červenec 2011
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Příspěvekod nugets » 03 srp 2011 10:06

To je zlý.. Vážně niko neví ??? :?
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3

Fílek
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1397
Registrován: 21 srpen 2010
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Příspěvekod Fílek » 03 srp 2011 10:17

Já jenom vím, že se mě k tomu kámoš snažil přinutit a taky mi to vyhodilo chybu s Frameworkem. Nevyřešil jsem to.
Gigabyte Z97X Gaming 3 | Intel Xeon E3-1231 v3 @ 3.80GHz | 2x4GB Kingston HyperX Fury 1866MHz | Gigabyte GTX960 G1 Gaming 2GB
Samsung SSD 840 Evo 120GB | WDC Blue 500GB+1TB | WDC Black 1TB | Seagate 7200.14 2TB | Seasonic SS-500ET 500W 80+
Windows 8.1 Pro 64-bit

Uživatelský avatar
mar00m
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 359
Registrován: 15 únor 2011
Bydliště: Slezina u Hulína
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Příspěvekod mar00m » 03 srp 2011 10:20

Zkus reinstall .NET Frameworku. Tj: Odinstaluj a pak stáhni z webu MircoFrostu ho znova. Nainstaluj, restartuj PC, a nakonec spusť znova Sindicate.

PS: Proč si nezahrajete Metin klasický?
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.

Fílek
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1397
Registrován: 21 srpen 2010
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Příspěvekod Fílek » 03 srp 2011 10:23

OT: Já jsem byl i rád že mi to nešlo, protože jsem to nechtěl hrát.
Gigabyte Z97X Gaming 3 | Intel Xeon E3-1231 v3 @ 3.80GHz | 2x4GB Kingston HyperX Fury 1866MHz | Gigabyte GTX960 G1 Gaming 2GB
Samsung SSD 840 Evo 120GB | WDC Blue 500GB+1TB | WDC Black 1TB | Seagate 7200.14 2TB | Seasonic SS-500ET 500W 80+
Windows 8.1 Pro 64-bit

nugets
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: 15 červenec 2011
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Příspěvekod nugets » 03 srp 2011 21:21

To už mě taky napadlo ale nic.. :( to je jedno.. ale dik
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Microsoft .NET Framework-Chyba
    od schokodidek » 29 srp 2015 19:58 » v Vše ostatní (sw)
    20
    302
    od schokodidek
    30 srp 2015 19:11
  • Metin2 - AutoPatcher
    od SYSTEM3 » 01 úno 2016 17:23 » v Hry
    0
    65
    od SYSTEM3
    01 úno 2016 17:23
  • Metin2 - Pomooc
    od helpmeboys » 18 srp 2015 21:36 » v Hry
    1
    112
    od Karrex
    18 srp 2015 22:37
  • Metin2 Client has stopped working.
    od bohmacek » 23 led 2016 22:32 » v Hry
    1
    84
    od WinDroid
    02 úno 2016 14:10
  • Jak udělat metin2 server VPS?
    od Againuser » 28 říj 2015 11:54 » v Hry
    2
    185
    od Againuser
    28 říj 2015 12:11

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 0 hostů