Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku VYŘEŠENO

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior

Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku  VYŘEŠENO

Odeslatod nugets » 15 Črc 2011 07:36

Zdravim, když chci zapnout sindicate tak mi to hodí tudle hlášku :huh: nevím co stim a přitom tam .NET Framework mám. Našel by se někdo kdo to vyřeší ? Předem dík
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory..
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3
nugets
Level 1.5
Level 1.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 148
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž

google adsense
Google
 

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Odeslatod nugets » 21 Črc 2011 13:15

Vážně nikdo neporadí ? :huh:
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3
nugets
Level 1.5
Level 1.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 148
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Odeslatod nugets » 03 Srp 2011 10:06

To je zlý.. Vážně niko neví ??? :?
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3
nugets
Level 1.5
Level 1.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 148
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Odeslatod Fílek » 03 Srp 2011 10:17

Já jenom vím, že se mě k tomu kámoš snažil přinutit a taky mi to vyhodilo chybu s Frameworkem. Nevyřešil jsem to.
MSI P43T-C51 | Intel Core 2 Quad Q8400 @ 3.20Ghz | 6GB A-Data 800Mhz DDR2 | Gainward GTX560 Phantom 1GB | WD Caviar Blue 320GB+500GB+1TB | Seasonic SS-500ET 500W 80+
A4tech XL-750BK + Roccat Alumic | Windows 7 Home Premium 64-bit
Samsung Galaxy S2 - CM10.1 (4.2.2), 1.4Ghz
Fílek
Level 4
Level 4
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 1245
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Odeslatod mar00m » 03 Srp 2011 10:20

Zkus reinstall .NET Frameworku. Tj: Odinstaluj a pak stáhni z webu MircoFrostu ho znova. Nainstaluj, restartuj PC, a nakonec spusť znova Sindicate.

PS: Proč si nezahrajete Metin klasický?
Pomožte mi s mým jednoduchým OS :smile: Zde
Uživatelský avatar
mar00m
Level 2.5
Level 2.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 354
Obrázky: 13
Bydliště: Slezina u Hulína
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Odeslatod Fílek » 03 Srp 2011 10:23

OT: Já jsem byl i rád že mi to nešlo, protože jsem to nechtěl hrát.
MSI P43T-C51 | Intel Core 2 Quad Q8400 @ 3.20Ghz | 6GB A-Data 800Mhz DDR2 | Gainward GTX560 Phantom 1GB | WD Caviar Blue 320GB+500GB+1TB | Seasonic SS-500ET 500W 80+
A4tech XL-750BK + Roccat Alumic | Windows 7 Home Premium 64-bit
Samsung Galaxy S2 - CM10.1 (4.2.2), 1.4Ghz
Fílek
Level 4
Level 4
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 1245
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Metin2 Sindicate- Chyba NET Frameworku

Odeslatod nugets » 03 Srp 2011 21:21

To už mě taky napadlo ale nic.. :( to je jedno.. ale dik
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503​-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3
nugets
Level 1.5
Level 1.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 148
Bydliště: Nymburk
Pohlaví: Muž


Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 anonymní uživatel