Zdravim, na alze jsem koupil hru Comand and conquer - The First Decade
nedari se mi pripojit online..
zaregistroval jsem se snad vsady , kde to slo..a stale se nemuzu pripojit.
Konkretne jsem chtel zkusit hru Red alert 2
za pripadny navod, jak se pripojit budu rad...
Dik Roman
Comand and Conquer - Nemuzu se pripojit na net
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Comand and Conquer - Nemuzu se pripojit na net
Neblokuje ti to firewall?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
totalne jsem odinstaloval AVG, a vypnul windows defender.. a stale stejny problem..
v menu hry zadam internet, nejake pripojeni tam je- ale nenactou se mi herni mistnosti a po par sekundach se mi objevi napis, ze jsem byl odpojen ze servru
v menu hry zadam internet, nejake pripojeni tam je- ale nenactou se mi herni mistnosti a po par sekundach se mi objevi napis, ze jsem byl odpojen ze servru
To je pěkné, že jsi odinstaloval antivir a vypl spyware štít, já se ale ptal na firewall
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
neexistuje nějaký patch nebo update? multiplayery chtějí většinou nejnovější verzi.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

Ja jsem pc - lama .. nevim co to je patch.. jak bych mohl udelat update.. jsem myslel, ze pokud koupim orig. hru,tak vse bude fungovat... :(
prave zkousim preinstalovat..celou hru
Ja jsem pc - lama .. nevim co to je patch.. jak bych mohl udelat update.. jsem myslel, ze pokud koupim orig. hru,tak vse bude fungovat... :(
prave zkousim preinstalovat..celou hru
jak se ti nedari pripojit online ? co ti to pise ?:)
ja si taky koupil first decade.. a polovina z toho blbla

ja si taky koupil first decade.. a polovina z toho blbla
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Speed_dead
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
AVG má evidentně v nějakým balíku, jelikož spyware štít není běžnou součástí free verze samotného antiviru. V plný verzi, kde je spyware štít, tak je také součástí i zmiňovaný firewall a další komponenty. Viz příloha.To je pěkné, že jsi odinstaloval antivir a vypl spyware štít, já se ale ptal na firewall
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek