Crysis 2
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Crysis 2
Já jsem hrál to demo a vůbec mě to nechytlo, asi si potom zkusím stáhnout plnou jestli bude míň zabugovaná, ale já si to asi kupovat nebudu. BF3 nevím jestli mi utáhne pc tak taky nevím, ale možná jo.
Máš na to sestavičku?.Viděl si už videa?hrál si demo?.Údajně vyjde jen pod directX 9.11-ka bude přidána později.Kdybych si měl vybrat,šel bych do Batlefíld 3 .Ale raději se za ty peníze najím*
Tím chci říct,že dnešní hry stojí za H.... 
Tím chci říct,že dnešní hry stojí za H.... 
No můj PC to rozhodně utáhne, demo jsem stáhl.. zatím jsem na 10lvl žádný bug nanašel .. hratelnost velmi dobrá.. ono to chce být rozehraný z jiných her jako COD aby ses chytl.. u battlefield 3 bych si teda asi počkám na demo a porovnám ..
Zatím děkuji
Google !!!
11cka bude sice v patchi, ale nebude to vypadat jako kdyby to vytvořili v DX11. Pořád to bude vypadat jako 9.
Hm, já jsem rozehřátý z Black Ops, MoH a Bad Company 2, a ve Srajsisu jsem dal 1 kill.
Hm, já jsem rozehřátý z Black Ops, MoH a Bad Company 2, a ve Srajsisu jsem dal 1 kill.
OT:
V alfě je ted předprodej crysis + battlefield bad company "zdarma"
V alfě je ted předprodej crysis + battlefield bad company "zdarma"
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730