Zdravím, tak konečně mi došla z e-shopu tato hra- Tomb Raider Angel of darkness. Hned jsem instaloval. Po instalaci jsem dal spustit hru a jako první vyskočila tato hláška:
"Build Jun 25 2003 00:05:01
The Following Error has occured
GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE"
A druhá tato:
Díky za každou radu. Možná, že mám špatně nastavenou grafiku pro hru, viz obrázek:
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
Když zadáš do Google: GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE, najde to fůru odkazů na různá fóra, což ukazuje na dost problémů s touto hrou. Bohužel, žádný odkaz není v češtině. Zkus se tím prokousat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky.. Škoda jenom, že to je v EN. Zkusím překládát, ale potrvá to dlouho Jestli by měl někdo nějaký tip nebo help s mým problémem, tak bych byl rád. Díky
NICOLAS CAGE
Díky, díky, díky mooc!!!
Tak nakonec jsem naistaloval PATCHe odtud: http://www.planetlara.com/aodpatch.asp" onclick="window.open(this.href);return false; (jsou to off.patche z EIDOSU, takže no warez ) Takže kdyby měl někdo problém... Memphisto to vyřešil
P.S.: Moje sestra Ti vzkazuje, že dostaneš pusu Za tuhle radu ( Je to její nej hra )
NICOLAS CAGE