Prosím o doporučení nějakých zavodních her či simulátorů ktéré se dají hrát na volantu. Volant Manta CS 2 ...
Jo a ještě dotaz nevíte náhodou jesli se dá hrát hra 18 Whels of Steel Across Amerika na volantu ?Po případě jesli má někdo otestováno i na novějších verzích Whels od Steel ?
Děkuju předem za doporučení
Naposledy upravil(a) Slegr dne 21 črc 2008 22:04, celkem upraveno 1 x.
Need for Speed Underground 2 , Carbon či Flatout 2 všechny tyto hry jsem na volantu hrál a celkem spokojenost.Ovšem u Need for Speed Underground 1 to nevím to jsem nehrál.
Ze série NFS sem hrál na volantu akorát Most Wanted a šli v pohodě. Jinak já sem na volantu hrál GTASA a s volantem sem musel i chodit...byla to sranda ovládat CJe volantem a pedálama
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Tak to už je mazec...Ale já bych přeci jenom chtěl nějaké auta nebo kamiony.Ideální by byla hra která simuluje přesně jízdu autem jako semafory, stopky a tak.Nevím jesli něco takového existuje...
Mám v autě Kenwood kdc 3051, koupil jsem tento kabel , abych mohl poslouchat hudbu přes spotify v autě, ale když do něj připojím telefon (Pixel 6A), tak po pár minutách zvuk vypadne a přestane hrát. Spotify ale stále ukazuje že přehrává. Nějaké rady?