Platnost RTX bundlu
Moderátoři: beather, Mods_senior
Platnost RTX bundlu
Zdravím, 27. října jsem objednával RTX 2080S s tím že jsem tam měl jako dárek zdarma hru. Bohužel mi kvůli naskladnění jednoho produktu který jsem kupoval společně s kartou na který jsem čekal 4 týdny místo od nich očekávaných 2 napsali že zrušili prodej toho produktu. Takže jelikož už bundle skončil tak nevím jestli tu hru dostanu nebo ne. Platil jsem hned po tom co jsem objednal.
Re: Platnost RTX bundlu
Ano dostaneš platnost té hry je neomezená můžeš si jí aktivovat kdykolivMadBoyCze píše:Zdravím, 27. října jsem objednával RTX 2080S s tím že jsem tam měl jako dárek zdarma hru. Bohužel mi kvůli naskladnění jednoho produktu který jsem kupoval společně s kartou na který jsem čekal 4 týdny místo od nich očekávaných 2 napsali že zrušili prodej toho produktu. Takže jelikož už bundle skončil tak nevím jestli tu hru dostanu nebo ne. Platil jsem hned po tom co jsem objednal.
Dodatečně přidáno po 1 minutě :
Jenom dostaneš kód a ten aktivuješ na origin launcheru a dostaneš battlefield 5 a anthemMadBoyCze píše:Zdravím, 27. října jsem objednával RTX 2080S s tím že jsem tam měl jako dárek zdarma hru. Bohužel mi kvůli naskladnění jednoho produktu který jsem kupoval společně s kartou na který jsem čekal 4 týdny místo od nich očekávaných 2 napsali že zrušili prodej toho produktu. Takže jelikož už bundle skončil tak nevím jestli tu hru dostanu nebo ne. Platil jsem hned po tom co jsem objednal.
Re: Platnost RTX bundlu
RetroMAxi, ty jsi z minulosti žeo?