Populous 3 - existuje způsob jak spustit pod win XP?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior

Populous 3 - existuje způsob jak spustit pod win XP?

Odeslatod skvoracek » 23 Říj 2007 09:14

Nevíte někdo, jestli třeba neexistuje nějaký program, který by umožňoval hrát starší hry i na win XP? (nejde o DOSovské hry) Hry normálně běhaly pod win 98, ale na win XP se už nerozeběhnou. NApř. Nukleární karel - výborná free gamesa, nebo Populous 3. Vím, že by jistým řešením bylo nainstalovat druhý operační systém, ale nechci mít dva systémy na počítači. Nefunguje ani přepnutí-nastavení kompaktibility s win 98.
A tak mě napadlo, jestli náhodou neexistuje nějaký program, něco jako emulátor, pro win 98 na win XP?
Dík. Martin
skvoracek
Level 1
Level 1

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Nespecifikováno

google adsense
Google

Odeslatod zlobyl » 23 Říj 2007 13:51

Ahoj, vítám tě tu na PC-HELP.

Nainstaluj si Microsoft Virtual PC a tam si nainstaluj Windows 98. :lol:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
zlobyl
Tvůrce článků
Level 5.5
Level 5.5

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Pohlaví: Nespecifikováno

pozdrav

Odeslatod memphisto » 23 Říj 2007 13:55

nukleárního karla jsem rozjel na xp v poho.zkus kliknout na ikonu hry a dát pravý a kompaktibilita a změnit na jiný OS.tak jsem spustil většinu starších jer
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto
Moderátor
Super Master Level 10
Super Master Level 10

Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru

Obrázky: 1
Pohlaví: Muž

Zpět na Hry