Ahojte :)
Zapáčila sa mi hra Company of Heroes 2 ktorú by som si chcel aj zakúpiť ale neni som si istý či mi pôjde bez sekania,doporučené požiadavky na steame síce splnam ale počul som že hra nieje dobre optimalizovaná a treba tam lepšie parametre ako tie čo su doporučené na steame
Mohol by mi niekto povedať či mi ta hra pôjde plynulo na high detailoch ? :)
PC:Intel core i5 4460 3.2GHz
Asus GTX 750 Ti 2GB GDDR5
8GB Ram
HDD 500GB WD Blue
Windows 8.1 64 bit
Utiahne môj počítač Company of Heroes 2 ?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Utiahne môj počítač Company of Heroes 2 ?
Na steamu je možnost vrácení hry...nesmíš mít ale nahráno víc jak 2 hodiny a musí to být tuším do 14ti dní od koupě. Pokud to chceš, vrátit, píše se jim email. Co jsem koukal na požadavky, tak bys měl mít snad i výkonnější pc než je optimum, ale kdoví. Já jsem si taky myslel, že rozchodím Starcraft 2 LOTV na ultra 2v2 bez problému, ale při velkých armádách ti klesne fps třeba na 15...
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Úplně v pohodě na maximální detaily..
Na začátku hry určitě, v pozdějších fázích bych na to nevsázel. Ale přinejhorším něco málo stáhneš no 
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Tak ak nejake shadery alebo nejake efekty dám na medium to mi tak vadiť nebude :) Hlavne že to pôjde plynulo
A dá sa ta hra vrátit aj ked to kupim cez g2a.com na platformu steam ? pretože tam to stojí 7€ a na steame 27€ tak to chcem kupit tam.
Ešte taká vec,nevedeli by ste mi poradit ako to kupiť cez WebMoney ? Stránka je po anglicky/rusky a chce sa tam niečo registrovať a take blbosti,raz som cez to kupoval hru a len sa tam dalo číslo a opísal čiselny kod no teraz to chce neviem čo všetko a nevyznám sa vtom ://
Dodatečně přidáno po 53 minutách 30 vteřinách:
Tak ja som sa na ten webmoney zaregistroval,išiel som podla postupu kupit to CoH2,loginol som sa..dam potvrdit kod ktorý mi došiel cez SMS a vždy mi vypíše toto:
Purse of Payers is missing. You need to go back to the merchant site and start paying again. (20) step=0
Neviete niekto čo stým ? Moc sa v takýchto veciach nevyznám
A dá sa ta hra vrátit aj ked to kupim cez g2a.com na platformu steam ? pretože tam to stojí 7€ a na steame 27€ tak to chcem kupit tam.
Ešte taká vec,nevedeli by ste mi poradit ako to kupiť cez WebMoney ? Stránka je po anglicky/rusky a chce sa tam niečo registrovať a take blbosti,raz som cez to kupoval hru a len sa tam dalo číslo a opísal čiselny kod no teraz to chce neviem čo všetko a nevyznám sa vtom ://
Dodatečně přidáno po 53 minutách 30 vteřinách:
Tak ja som sa na ten webmoney zaregistroval,išiel som podla postupu kupit to CoH2,loginol som sa..dam potvrdit kod ktorý mi došiel cez SMS a vždy mi vypíše toto:
Purse of Payers is missing. You need to go back to the merchant site and start paying again. (20) step=0
Neviete niekto čo stým ? Moc sa v takýchto veciach nevyznám
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek