Mohl by mi prosím někdo poradit. Mám notebook s Windows 10 a chci si stáhnout Technic launcher a feed the beast (minecraft). jakmile se mi to stáhne tak to nemá snahu se ani načíst... Myslíte ,že je to operačním systémem nebo něco ?
Díky za Vaši odpověď :)
Feed the beast
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Feed the beast
Vítej na PCHelp.
Jestli je to zaseklé na načítání, nastav v Nastavení spouštěče - nastavení javy - RAM na 3-4GB. Pokud máš 4GB v ntb, tak 2GB.
Jestli je to zaseklé na načítání, nastav v Nastavení spouštěče - nastavení javy - RAM na 3-4GB. Pokud máš 4GB v ntb, tak 2GB.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Problém je v tom že klikám na ikonu a nic se neděje...
Ale děkuji za radu :)
Ale děkuji za radu :)
Aha a jakou ikonu máš na mysli, že ti nejde stáhnout samotný launcher ze stránek? Nebo až potom FTB? Trochu lépe to popiš, není to jasné.
Sestava v profilu.
Zde stáhnu soubor .exe který by měl rozjíždět launcher, ten by se mě zeptat kam chci ukládat modpacky, ale nerozjíždí
Stáhni .jar .
Sestava v profilu.