Zdravím všechny fandy Mafie, Kalifornské studio 2K oznámilo 3 Díl Mafie (Zde).
Jak si myslíte že dopadne ? Já myslím, že by to mohlo dopadnou líp než "Dvojka" ,ale ještě se uvidí.
Pokud chcete k tomuhle něco dopsat neváhejte a nastavte si budík na 5 srpna 2 hodiny odpoledne kdy vyjde první trailer.
Podle mě to tak dobré nebude, protože prý se to bude odehrávat v 70. letech, takže jak to dopadlo s Joem a Vitem se nedozvíme, pokud nebude nějaký flash back, protože pokud ne, tak je to fakt na hovno, jelikož konec druhého dílu zůstal naprosto otevřený a mohl by být dokončen takže 10/10 IGN
Na to, aby to dopadlo lepe nez II staci opravdu malo - nevyvijet x let superdokonalou simulaci vseho okolo jako jsou odlesky na blatniku auta za vsech druhu pocasi, chovani kapek deste za vetru a podobne. Staci tohle dodrzet a neskonci to tak spatne jako Mafia II, ze ktere vysledku vypadla hra, kde size bylo kde co, ale pribeh vypadal jako kdyz ho napisou dva lidi za vikend a nasledujici tyden k tomu udelaji animace. Takze je za pouhych 10 hodin (Mafia 1 ma herni cas asi dvojnasobny) hra dohrana (pribeh) a dal uz nema smysl ji hrat, protoze tam neni co delat. Coz je sakra malo na to, jak dlouho trval vyvoj a co vsechno bylo slibovano.
Bez Vavry to snad dopadne podstatne lepe, staci se zamerit na hru a nepublikovat kazdou chvilu uzasna videa o tom, co vse ve hre bude implementovano aniz by to nejak zlepsovalo hratelnost. Nicmene Vavra ma na praci vyvoj Kingdom Come - Deliverance a zda se ze se tentokrat zameril na hratelnost, i kdyz si vyhrali i s technickou casti hry. Prvni dil ze tri ma mit hralenost pred 30 hodin, ale uvidime - u Mafie II take bylo hodne naslibovano. Zatim ta hra ale vypada velice dobre (alpha verze v early accessu).
Mě štve, že teďkom každy hledí dělat co nejlepší grafiku a vše ostatní jde stranou a u většiny titulů je finální produkt odpad... Dobrý příklad je Batman, který nakonec nešel ani spustit a byl v této verzi vesele vpuštěn na trh. Pokud hru nebude vyvíjet 2K, tak to nevidím moc růžově - vidím to tak u NFS, od té doby, co EA pustilo od toho ruce pryč, ta série jde hodně rychle do kytek.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Tak já doufám, že to nějak dotáhnou do zdárného konce. A snad bude co dělat i mimo mise, a potěšila by o něco větší mapa i s nějakým okolím, jak to bylo v 1. díle
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Konec Mafie II neni tak otevreny, jako spis nedodelany - jako kdyby se to v pondeli rano melo odevzdat a vymysleli to v nedeli v noci. Podle me to nebyl zamer udelat tak aby mohla III navazovat na II.
To ano, pokračování nebo aspoň ujasnění, ak to vlastně skončilo na konci II, kde se to už asi nevešlo a chtěli lidi napnout a povedlo se jim to na hodně dlouho, by určitě potěšilo, kdyby to tam přidali, taky mne to už hodněkrát napadlo.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Po 6 letech vyvoje tam nejspis nabehl nekdo z vedeni ze se s tim patlaji moc dlouho, takze dostali nabidku, ktera se neda odmitnout - budto tu hru hned dodelaji nebo to dodela nekdo jiny
Pritom vymyslet pribeh, ktery ma hlavu a patu neni zase az tak slozite. Nejtrapnejsi ale byla ta spousta veci, kterymi se vyvojari prezentovali po tech x let - a spousta z toho nakonec ve hre nebyla. Mam dokonce dojem, ze tam nebyla ani baseballova palka ktera byla v jednicce.
Mafia se bude snažit konkurovat GTA, i když se tyto hry asi nedají moc dobře srovnávat, mají toho hodně společného a multiplayer by byl další velký krok dopředu k úspěchu. Pokud tedy budou stíhat a nebudou se na tu hru připravovat jak studenti na pololetní písemku. Hodně vývojářů do svých her přidávají multiplayery, i když spousta jejich starších titulů stejné série je třeba neměla.
Čus, dostal jsem od kamaráda odkaz na tohle fórum a chtěl bych se tu s vámi poradit. Po 7 letech přišel čas na nové herní PC a tím, že to skládám jednou za takovou dobu tak ztrácím přehled. Rozpočet je 60k s tím, že zdroj bych si nechal z předešlého...
Poslední příspěvek
Pokud grafiku GB, tak spíš takovou, nebo rozměrem chladiče podobnou:
Dá se uvažovat i o Radeonu RX 9070 XT - hrubý výkon je srovnatelný, spotřeba o 30W vyšší, raytracing asi o 15% slabší:
Ty tři QHD monitory vedle sebe by byla fuška i pro...