Měl bych takový nejapný dotaz. Mám warez verzi této hry a hra se mi fakt líbí. Rád bych tedy koupil origo - nejlépe digitální distribuci. Nevíte, zda mi půjdou nějak překopírovat uložené pozice z této warez verze ? Mám tam nahráno asi 5 hodin, ale znovu by se mi to moc hrát nechtělo....
Díky za případné info či radu
Tom
Wasteland 2 - uložené pozice
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
Tomas_2002
- Level 1.5

Re: Wasteland 2 - uložené pozice
Myslim, ze by to nemel byt problem.
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
Tomas_2002
- Level 1.5

Re: Wasteland 2 - uložené pozice
O.k., zkusím. Kdyžtak si v nejhorším dám těch pár hodin znovu 
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Zář 2014 14:43) ---
Jen se ještě zeptám - podle návodů na netu by nějaké savy měly být v docs/my games/wasteland 2/ .... je možný, že by ta hra měla savy ještě někde jinde, nebo to nebývá ? Jako že třeba uložený postup by měla někde a uložené postavy někde jinde... ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Zář 2014 14:43) ---
Jen se ještě zeptám - podle návodů na netu by nějaké savy měly být v docs/my games/wasteland 2/ .... je možný, že by ta hra měla savy ještě někde jinde, nebo to nebývá ? Jako že třeba uložený postup by měla někde a uložené postavy někde jinde... ?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12 Odpovědi
- 16413 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Rewqa