Zdravím,
bez dalších okolků rovnou k tématu:
Hledám na pozici Overseera mladého ajťáka, se zálibou v Minecraftu a serverech. Brzy nastupuji na VŠ, takže budu mít času pomálu a budu se tomu věnovat jen v oblasti HW údržby + PR - články, reklamy na FB apod.
Co můžu nabídnout:
detailní zaučení v dané oblasti - Linux,SSH, provoz MC serveru, RouterOS a další
začlenění do skupiny lidí, kteří jsou spolehliví a bez problému spolupracují
máme vlastní hosting na vlastních mašinách = přímý přístup ke všemu
Co by si dělal:
rozdělování úkolů členům AT (36 lidí)
správa adminteamu
dohled nad servery
realizace staveb, eventů
aktualizace pluginů, přidávání nových
rozvoj serveru
Co požaduji:
věk min. 15 let tzn. občanka
zkušenosti s IT - vědět, co je to Linux, příkazová řádka, shell
umět s Minecraftem - zkušenosti s provozováním serveru výhodou, nutnost orientovat se v pluginech
komunikace prostřednictvím TS3, Skype, FB skupin
myslet to s provozem serveru vážně (nehodlám hledat po měsíci další lidi, prostě toto je určené pro někoho, kdo má v dané oblasti zájem a má hodně časui do budoucna cca 2 roky min.)
V případě zájmu napiš sem do tohoto topicu. Na požádání zašlu více informací popř. se můžeme spojit přes Teamspeak, Skype,FB.
Pozri, to čo požaduješ ti 90% ľudí nebude robiť, lebo s tým nevie a 99% ľudí ti prácu v takomto rozsahu robiť zdarma nebude.
Písal si skúsenosti s Linuxom, čo tak to spresniť?
Chceš aby to ľudia mysleli s prevádzkou vážne, ale nie každý je 24/7/365 za PC a bude dohliadať na tvoj server...
Síce okrem veku spĺňam všetky požiadavky a so serverom mám už pár rokov skúsenosti (prevádzkujem si teraz svoj modpack server),ale rozhodne by som ti nešiel spravovať 36 členný tím, celý server a vlastne všetko sám, na to sú vačšinou minimálne dvaja aby sa vyhlo zbytočným chybám... A taktiež v takomto rozsahu by som si predstavoval aj nejakú odmenu (finančnú).
Keď tak napíš na mail kontakt@pgajdos.sk koľko si za to predstavuješ platiť mesačne... Nie, že by som mal záujem, ale chcel by som vedieť tvoju predstavu.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:27, celkem upraveno 3 x.
Všechny servery jsou již nastavené, rozjeté. Nemám zájem o to, aby mi někdo nastavoval server a vše na něm dělal.
Pouze tady dávám možnost, pokud by někdo měl zájem, se k nám zapojit.
IMO na tom nic těžkého není (36 lidí jsem napsal právě proto, že je to celký současný počet) a rád to nyní rozepíšu:
Rozdělování úkolů - to a to je třeba postavit, tak to napíšu té a té skupině lidí popř. se zeptám, kdo by měl zájem (organizace na max. 5 minut pokud je potřeba)
Správa adminteamu - dělá někdo binec? Demote . Nic víc, nic míň. Nábory řídím stejně pořád já a budu.
Dohled nad servery - pokud se něco lagne, vědět jak to restartovat popř. poslat příkaz přes administraci na restart, zbytek si to obstará server sám
Realizace staveb, eventů - souvisí to právě s tím rozdělováním úkolů, prostě mít v tom přehled a říct co by to chtělo a mít chuť se do toho pustit
Aktualizace pluginů, přidávání nových - dobře, aktualizaci stejně provádím já při každé majoritní verzi, ale mít svůj názor o složení pluginů, nápad na další, by bylo fajn
Toto není pozice pro někoho, kdo nemá o tom ani ponětí. Je to pozice pro toho, kdo s tím už něco umí a já jsem ochoten ho začlenit do našeho týmu s tím, že by dělal výše uvedené věci a vedl daný AT. Z našeho AT nechci nikoho z této pozice dosadit, protože to chci nejdříve zkusit zde.
Zkušenosti s Linuxem = vědět co je to SSH, zbytek naučím, máme na to i sepsané návody.
Nemluvím o nonstop dohledu, toto pokrývají právě členové AT, spíše o někom, kdo by byl ochoden se podílet na organizaci v rámci Minecraftu. Já tím momentálně ztrácím čas a rád bych ho věnoval do developingu webového adminu, který potřebuje zaktualizovat apod.
Toto opravdu není správa celého serveru, jen defakto "pluginmaster" + organizátor. V současné době to vše zajišťuji já, ale časově už na to nestačím, tedy ještě měsíc ano, potom už vůbec > bo VŠ.
Placení měsíčně je celkem úsměvné, v současné době jsme rádi, když máme na provoz a rozvoj mašin (ono to docela stojí ty SSD, UPSky, elektrika a internet) + něco nám zbyde na další rozvoj. Toto není výdělečná činnost oproti jiným skupinám, které mají pozice "sponzor" apod. za 600Kč sms. U nás je jen Donate ve formě VIP sms + balíčků s max. hodnotou 99Kč/2 měsíce.
Právě proto hledám někoho s nadšením pro MC a časem pro tuto blbůstku. Nechci hráče zklamat tím, že by už nebyl na serveru někdo, kdo ty adminy komanduje a restartne server, když se tam něco podrbe, popř. nepřidá nějaký pěkný plugin. Minecore.cz vždy byl a bude velký experiment, který se táhne dál a dál. A s tím jak čas plyne, tak já mám méně času a právě proto zkouším i tuto formu hledání.
Já bych měl zájem, byl sem majitel serveru, dokonce i módvaného a vše sem si dělal sám, bohužel byli náklady na provoz větší než výdělek. S Minecraftem mám tedy bohatou zukušenost a vyznám se v něm, zkušenosti s pluginy mám také, bohaté.
Patnáct mi bylo a v září nastupuji na střední (IT). V případě zájmu: https://www.facebook.com/lukas.kosar
@Owner: Aha tak, takže vo výsledku len správa o tím a server... Myslel som, že chceš úplnú "starostlivosť" o server, v tomto rozsahu čo požaduješ už to robiť zdarma je úplne normálne, ale nedá sa požadovať od niekoho aby zadarmo spravil celý portál a spravoval ho čo ty nepožaduješ.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:26, celkem upraveno 3 x.
RedmasterSK: Mě jde čistě jen o správu herního prostředí, jak jsem psal výše. Omlouvám se, zdali to z prvního příspěvku vyznělo, že chci na někoho plácnout vše, co doteďka dělám.
Zdravim,mam prodložena zaruka o rok na win 10 ale neustale mi skače nabidka na win 11 ,notebook splnuje minimalni pozadavky a chci ho pouzivat min. jeste rok.Jak se mam zbavit otravne okno Update win 11 prosim? obrázek_2025-10-18_123447678.png
Poslední příspěvek
Přikládám v archivu 2 soubory.
win10.reg - mělo by zabránit vyskakovat
win10rev.reg - vrátí zpět.
stačí poklepat na soubor a bude se to ptát jestli chceš přidat klíče do registru tak to potvrdíš ano.
po přidání restartuj počítač.
Dekuji pomohlo to...
Mám záhadu. Podle poslední změny souborů podle času se stalo to, že když mám počítač vypnutý, tak se mi změnil čas u některých souborů. Je to vůbec možné? Že by nějaký neřád?
Teď v konkrétním případě se jedná o doplněk v prohlížeči s tímhle kodem...
Poslední příspěvek
Tak je to tak. Pokud je intenet vypnutý, nic se nezmění. Pokud ale nespustím prohlížeč, taky se nic nezmění. Ale jak spustím prohlížeč, tak se aktivuje jeden doplněk, který hlídá aktualizaci doplňků a nahraje data. Ty pak můžou mít i datum, kdy bylo...