Chyba u HRY - Input Not Supported
Moderátoři: beather, Mods_senior
Chyba u HRY - Input Not Supported
Dobrý den !
Dneska jsem si stáhl hru Smite. Jak jsem si chtěl nastavit rozlišení ( větší ) tak jakmile jsem to potvrdil tak mi vyskočila tabulka "Input Not Supported" a pozadí bylo černé. Zkoušeli jsme to odinstalovat a nainstalovat znova a jak jsme to zapli tak to vyskočilo znova a nemůžeme nic udělat.
Myslím si že jsme nastavili větší rozlišení ve hře než je náš monitor.
Děkujeme za odpověď
Dneska jsem si stáhl hru Smite. Jak jsem si chtěl nastavit rozlišení ( větší ) tak jakmile jsem to potvrdil tak mi vyskočila tabulka "Input Not Supported" a pozadí bylo černé. Zkoušeli jsme to odinstalovat a nainstalovat znova a jak jsme to zapli tak to vyskočilo znova a nemůžeme nic udělat.
Myslím si že jsme nastavili větší rozlišení ve hře než je náš monitor.
Děkujeme za odpověď
-
guest
Re: Chyba u HRY - Input Not Supported
Máš nějaký zvláštní důvod že to zde dáváš 2x?
Po zapnutí mačkej F8, přepni na VGA a tam nastav správné rozlišení. A příště laskavě napiš jaký máš systém!
Po zapnutí mačkej F8, přepni na VGA a tam nastav správné rozlišení. A příště laskavě napiš jaký máš systém!
Omlouvám se , že jsem to napsal 2x , ale potřebuju to co nejrychlejí .
A to F8 mám mačkat jakmile budu v té hře ?
Děkuju za odpověd
A to F8 mám mačkat jakmile budu v té hře ?
Děkuju za odpověd
-
guest
Ne ihned po zapnutí PC a opakovaně mačkej F8. Všichni potřebují opravit PC co nejrychleji!
Ta hra by někde mela mít konfigurační soubor, který otevres v notepadu a rozlišení upravis.
Ignoruj Blue Spirita, nevi o cem mluvi. Musis najit ten konfigurak viz Oxxid. Vetsinou byva bud v Dokumentech, nebo v %appdata% nebo v Local Settings, ktere jsou umistene o slozku vyse nez %appdata%.
Odesláno z mého HM 1SW
Odesláno z mého HM 1SW
-
guest
@MrVoltz , ještě mu ty chytráku řekni, jak má hledat soubor s nefunkčním monitorem. V základním VGA režimu si to rozlišení může změnit.
Jelikož to zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat, tak se všude dostane, akorát když spustí hru, tak naběhne ve vyšším rozlišení. Najdi ten config.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
guest
No chtělo by to dotaz upřesnit
a jak jsme to zapli tak to vyskočilo znova a nemůžeme nic udělat
Chtělo by no
. To je tak, když je tu debata bez zakladatele
.
Sestava v profilu.
-
guest
Pokud mu opravdu vyskočí
Řešení jsou jenom 2. To VGA co jsem psal, nebo to připojit k monitoru, který to zvládne a tam to změnit.
, pak mi nějak nedochází jak mohl něco odinstalovat a jak má na tom nefunkčním monitoru něco hledat."Input Not Supported"
Řešení jsou jenom 2. To VGA co jsem psal, nebo to připojit k monitoru, který to zvládne a tam to změnit.
No, jelikož šlo jen o spuštěnou hru, tak by stačil restart, kterej tu hru logicky vypnul a mohl jet dál
.
Sestava v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek