Pokud máš chytrou televizi (Smažung SmartTV atd.) nebo VHS rekordér, tak přes to (v druhém případě to nebude možné publikovat na YouTube atd. , ano šlo, ale prodražilo by se to)
Rozdil je v tom, ze moznost cislo 2 je full HD 1920x1080 v x264 uz hotovy soubor, zatimco moznost cislo 1 je jen analogovy signal na vstupu v PAL norme (tzn 576 radek prokladane), ktery je nutne jeste softwarove zkompresovat.
Takže EasyCap dokáže jen 480p ? To až tak nevadí :)
Takže jest-li to chápu dobře, nahraju to přes EasyCap a pak si to můžu upravit a následně nahrát na YT ?
Zajímá mě kam se to přes to EasyCap nahraje xD
Co se s tim bude dit dal uz zavisi na pocitaci - takze potrebujes nejaky softwarovy enkoder ktery zvlada nahravani v realnem case, treba pomoci MJPEG komprese. Proste jako nahravani z televize do pocitace nekdy pred 15-20 lety.
Pocitej ale s tim ze se te budou lidi ptat proc to neni HD a budou ti davat negativni komentare za nizkou kvalitu videa.
Musíš si uvědomit, jak velké rozlišení budeš nahrávat a jaké dokáže nahrát ten EasyCap, sice budeš mít video ze hry, ale člověk pak ani nepřečte (skoro) žádný text nebo nebude vědět, kam si co trefil...
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...