Ahoj,už dělší dobu (Týden) cítím že pc je pomalejší ve hrách např. GTA San Andreas mi šlo před měsícem na maximální detaily na plynulých 90 fps ted to nevím proč se otočím na nějakou stranu a začne zničeho nic padat FPS na 30-40 jenom na té jedné straně i hry běží pomaleji možná to bude nějaký vir,ale každý den dělám full scan Malwarebytem vubec nemám ponětí čím by to mohlo být (teploty jsou v stejné,prach z heatsinku u grafiky čistím tak jednou za pár tejdnu) Nevíte čím by to mohlo být???
EDIT:Jediné co jsem s pc dělal je to že jsem přeinstalovával drivery GK na nejnovější
Záleží, čistil jsi procesor od prachu a (nevím to nazvat) vzadu větáček a důkladně? Zkus vyčistit prach tak ať tam není ani smítko (nemusíš rozebrat comp). Nebo si stáhni Avast a prohledej virama. Poslední možnost je že můžeš mít hodně zbytečně spuštěných programů.
Můj SUPER DUPR ULTRA DABL NAMAKANÝ počítač.
Ram: 2,00 GB
Procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3300 @ 2,50GHz 2,49GHz
Grafika: Geforce nvidia 8400gs 512 mb
Sorry že sem zase píšu s nějakou svojí kravinou která pravděpodobně bude všem k smíchu ale už nevím jak jinak a kam pro pomoc.
Vlastním tuto sestavu:
Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black
Fractal Design Ion+ 760W Platinum
GIGABYTE...
Poslední příspěvek
Problém vyřešen. Chyba byla na straně vodního chlazení které pravděpodobně odešlo úplně po 5 letech používání. Ihned po zapnutí se teploty pohybovali od 90-100°C jen na ploše a bez jakékoliv aktivity na počítači. Jelikož se jednalo o mého prvního...
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.
obracím se na vás s problémem. Aktuálně řeším u své sestavy problém, kdy při puštění jakéhokoliv graficky náročnějšího programu - hry se počítač vypne a pustí znovu.
Primárně potřebuji nějaké nápady, jak celou situaci diagnostikovat,...