Fifa 12 se vypíná
Moderátoři: beather, Mods_senior
- vodniok
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Fifa 12 se vypíná
Mám takový problém, nainstaloval jsem si Fifu 12 a když jsi zapnu tak se mi ukáže jak se načítá a spadne to ? Nevíte někdo co s tím ? (Hra je originální)
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Fifa 12 se vypíná
Fifa 12 se hraje přes Origin, ne?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- vodniok
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Ano, mám ji tam z aktivovanou.
- memphisto
- Guru Level 13

Máš na to dostatečný HW? Všechny ovladače aktuální? Opravnou instalaci jsi zkoušel?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- vodniok
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem našel řešení:
Pokud instalační cesta nebo název Vašeho uživatelského účtu splnňuje výše uvedená kritéria, vyhledejte prosím soubor replay0 v adresáři Dokumenty/Fifa 12/instance0/ a nastavte ho "Jen pro čtení" (tuto volbu najdete po kliknutí pravým tlačítkem myši na soubor a pod možností Vlastnosti). Hru vyzkoušejte poté. Pokud složku FIFA12 zatím nenáte v Dokumentech vytvořenou, tuto radu přeskočte.
Pokud instalační cesta nebo název Vašeho uživatelského účtu splnňuje výše uvedená kritéria, vyhledejte prosím soubor replay0 v adresáři Dokumenty/Fifa 12/instance0/ a nastavte ho "Jen pro čtení" (tuto volbu najdete po kliknutí pravým tlačítkem myši na soubor a pod možností Vlastnosti). Hru vyzkoušejte poté. Pokud složku FIFA12 zatím nenáte v Dokumentech vytvořenou, tuto radu přeskočte.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 6044 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od buchtik
-
- 4 Odpovědi