Nedavno jsem si vzpomel, že jsem jako malej ( cca před 10 lety ) hral hru, byla v zime, a pamatuju si že jsem strilel zajicky, nebo třeba srnky atd co tak chodili okolo a parkrat se mi stalo že jsem potkal velkyho ledniho medveda kterej me zabil, nevim kdo jsem tam byl ani co bylo za ukol, díky za pomoc borci
Hledám hru..
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
CZMaverick
- nováček
Hledám hru..
Zdravim vsechny...
Nedavno jsem si vzpomel, že jsem jako malej ( cca před 10 lety ) hral hru, byla v zime, a pamatuju si že jsem strilel zajicky, nebo třeba srnky atd co tak chodili okolo a parkrat se mi stalo že jsem potkal velkyho ledniho medveda kterej me zabil, nevim kdo jsem tam byl ani co bylo za ukol, díky za pomoc borci
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Re: Hledám hru..
Zkus se poptat tady: www.databaze-her.cz kdyby nikdo nevěděl.
Moorhuhn? http://www.youtube.com/watch?v=zVtpkIHuQBg Nevím jestli je to ono - střílíš tam hlavně do slepic xD
-
CZMaverick
- nováček
nee moorhuhn fakt ne :) normalne jsem chodil, mel jsem nejakou pusku, snad i s optikou, ta grafika jeste nebyla moc dobra, a pamatuju si že když jsem ustrelil kralickovi hlavu tak z neho trochu strikala krev 
- pikaso.andreas
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Zkus hledat na google, ale já ti něco našel
a i tady.. a vlastně i tady
. Zkus to projít. Já osobně to hrál jen na mobilu 
-
CZMaverick
- nováček
na googlu zkousim hledat
, tys nasel spis opravovy lovení, tohle byla takova arkada, ta grafika ještě byla takova kostickovana a rohata
myslim že jsem mel v danem case zabit vsechny ty zviratka, prvni kolo bylo v nejaky ledovy roklicce, ktera se ruzne klikatila a druhy jakoby na strechach domu, a tam pobihali i nejaky skrici a myslim že se me snažili zabit taky...
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Nevím proč se nezeptáš 'znalců' tady: http://www.databaze-her.cz/
V obecné diskuzi ti určitě někdo poradí, pokuď to nějak rozumě tu hru popíšeš.
V obecné diskuzi ti určitě někdo poradí, pokuď to nějak rozumě tu hru popíšeš.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14 Odpovědi
- 7545 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od uzivatel123
-
- 4 Odpovědi