Jo a nechci poker z facebooku
PokerStars
Moderátoři: beather, Mods_senior
PokerStars
Ahojte znáte nějaký dobrý poker kde se dá hrát ? Musí to být, ale za virtuální peníze, protože mě není 18 takže bych se za reál stejně nemohl registrovat...
Naposledy upravil(a) 556996324 dne 11 bře 2013 11:52, celkem upraveno 1 x.
Re: Doporučte poker...(virtuální peníze)
PokerStars
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2013 16:38) ---
jo a někdy jsem hrával ligu na Texas Hold'em Poker 3D (Deluxe Edition)
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2013 16:38) ---
jo a někdy jsem hrával ligu na Texas Hold'em Poker 3D (Deluxe Edition)
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
Re: Doporučte poker...(virtuální peníze)
A není ten pokerstars od 18 ?
Re: POKERSTARS
Můžu si na POKERSTARS zrušit účet a následně si založit nový ?
- memphisto
- Guru Level 13

Pokud ti neni 18, tak na poker zapomen a hrej pexeso...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- warcraftan
- Master Level 7

PS bude dobrá volba, jednak má největší garance a taky největší traffic lidí...Nevím teď přesně jestli Ti to umožní dále pokračovat v registraci, když nezadáš 18let, spíš ne..i kdyby si měl hrát jenom s hracími penězi
Ještě nějaké otázky?
zrušit sám ne, otázka jestli by Ti jej zrušili oni kdyby si jim napsal na support...Ale neaktivují Ti druhý účet, protože v databázi vědí, že už jeden učet z tvoji ip adresy mají...čili i když přes toto půjdeš=>napíšou Ti e-mail, aby si doložil doklady...občanka (přední, zadní strana) - aby si jim potvrdil, že i ten druhý account si ty.Můžu si na POKERSTARS zrušit účet a následně si založit nový ?
Ještě nějaké otázky?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: PokerStars
Jojo chápu viděl jsem tam akci, a ono by pořád nešlo nový účty dělat
Asi budu muset ještě ten rok a něco počkat ;D
Re: PokerStars
já hrával Paradise Poker na Sportingbet, pár EUR jsem vydělal
.
http://www.sportingbet.cz/paradise-poke ... Link-Poker
http://www.sportingbet.cz/paradise-poke ... Link-Poker