jo s tim mp souhlasim... nez to najde server nez se to pripoji ... to je vopruz.. ale jak rikam 1200 bych za to nedal :)memphisto píše:No tak za 400 Kč to celkem jde. Mě bavil singl, ale za necelých 6 hodin na Veterana jsem neměl co dělat, tak jsem zkusil multi a to byl kámen úrazu. Než to nějaký server našlo, než se to připojilo a pak jedna hra 10 minut a další mapa (bohužel někdy i ta samá). Problémy s MP, připojením. Graficky ta hra taky zaspala. Katastrofa
Call of duty 6 - MP problem
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Call of duty 6 - MP problem
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
cituji autora: ....skutecne si zahrajete mp.. ale bude te to hrat tak ani ne 1min. pak vas steam okamzite vyhodi..
Naposledy upravil(a) jaojao dne 02 led 2010 10:39, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
Marwvek
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
jen oprava
. tuším to byla mise Černobyl - s odstřelovačem, která je prostředím převzata z předchozí verze CoD 5) CoD 5 asi ne to je 2.svetová je to z CoD 4 neboli Call of duty modern warfare a plno věcí je pouze skopirovanych práve z CoD 4 napr auta
. tuším to byla mise Černobyl - s odstřelovačem, která je prostředím převzata z předchozí verze CoD 5) CoD 5 asi ne to je 2.svetová je to z CoD 4 neboli Call of duty modern warfare a plno věcí je pouze skopirovanych práve z CoD 4 napr auta
jaojao > pokud to bylo na me tam nemam koupenou cracklou hru ... 1) me steam vubec nevyhazuje
ale pada mi cely pc takze chyba nekde v driverech grafiky ...
2) mp mi jede normalne pada to jen pri special ops a kdyz sem ve vozidle...
takze to opravdu asi ne ...
2) mp mi jede normalne pada to jen pri special ops a kdyz sem ve vozidle...
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
teploty, mam v pohode ... v jinych hrach to nedela...
zkusil sem nainstalovat hotfix a vypada to ze to zatim drzi
deska byla na reklamaci v srpnu :) - nicmene mohlo by to bejt i deskou...
uvidim... zatim to bezi ok.. tak snad problemy zazehnany :(
zkusil sem nainstalovat hotfix a vypada to ze to zatim drzi
uvidim... zatim to bezi ok.. tak snad problemy zazehnany :(
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
tak to drzi....
diky vsem za rady pomohl ten hotfix :)
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek