PS: Dneska nesel high rates (*asi) cely den. *zas tak dlouho bych to nevydrzel zkouset jestli uz ho nahodili. Takze chyba neni pravdepodobne na tvoji strane
Problém s Burning crusade
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Problém s Burning crusade
Krajanek
WoWBeez 4ever, ale musim uznat ze od WotLK to uz neni ona klasika.
PS: Dneska nesel high rates (*asi) cely den. *zas tak dlouho bych to nevydrzel zkouset jestli uz ho nahodili. Takze chyba neni pravdepodobne na tvoji strane
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
To je možné, ale mě to dělá pořád. To není v highrates. Mě nejde ani na jiné servery. Prostě naskočí tabulka pro výběr serverů k připojení, a nechce mě to pustit dál na tvorbu postavy. Jestli třeba nemám něco nastavit ve vistě. Něco jako kódované připojení nebo tak něco. Jinak fakt nevím.
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
BC na wow beezu ani nehraj sam si tam občas zahraju ale bez wotlku si už dneska na funnech nezahrajes...
Chlapi přestaňte mi vymlouvat wowbeez. Hrajou tam všichni kámoši, tak jsem chtěl smažit s nima. Já potřebuju poradit, proč mě to nechce připojit.
Zloušel jsem i další servery, jestli mě to připojí(např. Equlibrium,majkee), ale taky to nejde. Naskočí vždycky tabulka pro výběr kam se chci připojit a dál nic. Něco zvolím a vyskočí mi po pár vteřinách znova.
Zkousel jsi repair.exe? Smaz obsah slozek (ne slozku celou!) Cache a WTF. Jinak to zvladne i program Easy Cleaner, ale to uz je slozitejsi.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
Zkusil jsem to ale bohuzel zase nic.Ale diky za radu
Neblokuje ti to firewall?
Repair jsi zkoušel?
Když si vybereš realm, klikneš Okay, hodí tě to zpátky na výber realmů?
V souboru realmlist.wtf máš pouze toto: set realmlist wowbeez.no-ip.org?
Na jaký realm klikáš? Tady je výběr:
Repair jsi zkoušel?
Když si vybereš realm, klikneš Okay, hodí tě to zpátky na výber realmů?
V souboru realmlist.wtf máš pouze toto: set realmlist wowbeez.no-ip.org?
Na jaký realm klikáš? Tady je výběr:
Firewall jsem vypnul.Repair jsem zkousel.V realmlistu mam presne to co ty.Pokousim se pripojit na Highrates a NCWOW LVL.80.Zbytek je totiz wotlk.Vzdycky kdyz vyberu server,tak chvilku tam je connecting,ale hned me to vrati zpet k vyberu.Nikdy me to nechce pustit dal.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek