Hidden a dangerous 2, MOžná Mount and blade,Popř warband, Half life 1 , Arcanum, Fallout 1.2 , Stronghold série, AOE 2, Cataclysm DDA, Dwarf fortress.. chceš ještě?
Hry pre integrovanú grafickú kartu
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Hry pre integrovanú grafickú kartu
Deus ex, rogue survivor, Unreal world, System shock 2, HIdden a dangerous 1, Operace flashpoint(možná), Knights of honor, Jo tobě šla amnesie? Ahá 
Hidden a dangerous 2, MOžná Mount and blade,Popř warband, Half life 1 , Arcanum, Fallout 1.2 , Stronghold série, AOE 2, Cataclysm DDA, Dwarf fortress.. chceš ještě?
GOOGLOVAL JSEM!
S1203
S1203
Ano... tyto hry :)
Hry typu GTA IV a Mafia II, jak jsi chtěl je jen sen na integrované.
Hry typu GTA IV a Mafia II, jak jsi chtěl je jen sen na integrované.
Ty moje hry by tedy šly?
A nejsou nijak špatné. Třeba ve Flashpointu se vyřádíš.
A nejsou nijak špatné. Třeba ve Flashpointu se vyřádíš.
GOOGLOVAL JSEM!
S1203
S1203
Ano, ty normálně rozjede...
Hele vážně možná Garrys mod(běží na enginu hl 2 myslím)
Tady si můžeš stáhnout legal verzi 11 jen tak pro vyzkoušení.. http://www.moddb.com/mods/garrys-mod/do ... od-11-full
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2014 17:35) ---
Survival crysis z, Undergroundy 2, Most wanted, NEvím jestli ti to rozjede armed assault(Jako flashpoint akorát lepší grafika.. možná an min detaily?) je to prostě první ARMA
CO jsem třeba ještě hrál..UFO trilogie, Flatout, MOrtal kombat 3 přes uložto stáhni(jede to přes ps1 emulator skvěle) warcraft III, COD 2, MEdal of honor warchest, chceš další?
Tady si můžeš stáhnout legal verzi 11 jen tak pro vyzkoušení.. http://www.moddb.com/mods/garrys-mod/do ... od-11-full
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2014 17:35) ---
Survival crysis z, Undergroundy 2, Most wanted, NEvím jestli ti to rozjede armed assault(Jako flashpoint akorát lepší grafika.. možná an min detaily?) je to prostě první ARMA
CO jsem třeba ještě hrál..UFO trilogie, Flatout, MOrtal kombat 3 přes uložto stáhni(jede to přes ps1 emulator skvěle) warcraft III, COD 2, MEdal of honor warchest, chceš další?
GOOGLOVAL JSEM!
S1203
S1203
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6666 Zobrazení
-