Vytvoření hry
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Vytvoření hry
Skoro bych veril tomu, ze si skutecne zalozil mail kde je diakritika
Kdo teda má zájem na pište email na Ma-Tisek@seznam.cz a ten kdo se ozve ozveme se zpět emailem a tam se dozvíte víc vi co si naněco stěžujete váš problém pokut se vám něco nelíbí tak sito nechte prosepe hold každej neni dokonalej! :) a přiznávám se že gramatika není moje silná stránka ale cosetíka tvorby her tak vtom už mám něco zasebou!
ukážeš nám nějakou ukázku?
Jestli tak jako gramatická pravidla dodržuješ i syntaktická pravidla programovacích jazyků, tak si myslím že maximum co můžeš mít za sebou je pong naklikaný myší v Gamemakeru. Vím o několika dvanáctiletých programátorech, co dokázali podstatně víc než ty, s nimi bych do party klidně šel. Jinak ti zatím doporučuji zkusit spíš tohle:Mates1996 píše:přiznávám se že gramatika není moje silná stránka ale cosetíka tvorby her tak vtom už mám něco zasebou!
Kód: Vybrat vše
while (!dead(meat)) hit(&head);"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
ozvise na email Ma-Tisek@seznam.cz a nejak se domluvime
Achjo, ty hloupý děti a jejich představy.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
... nejsou hloupé, jen trochu naivní, žijící ve svém světě, který my již nechápeme, protože jsme příliš nasáklí realitou dospělého světa.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Promazány rádoby vtipné příspěvky a OT. Pokud se tak bude muset stát podruhé, téma zamknu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 5783 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pcmaker