Dobrý den, chtěl bych hru, kde si mohu dělat třeba po tom co jí dohraji co chci, ale i v příběhu bych mohl chodit třeba po městě, a nedělat pořád úkoly, že si prostě bduu chodit po městě a třeba na mapě je úkol, něco jako Prototype, a právě něco na tento způsob bych chtěl, prostě budu velice silný, běžný člověk mi téměř nic neudělá, budu moc třeba šplhat po mrakodrapech, brát těžké věci a do toho dělat i úkoly, ale chtěl bych, abych já byl "ten zlej"
Tak prosím něco na tento způsob.
Znáte nějakou takovou to hru ?
Moderátoři: beather, Mods_senior
- Darth Vader
- Level 3.5

Re: Znáte nějakou takovou to hru ?
V podstatě asi jedinej sandbox podobnej Prototype je InFamous, to je ale exkluzivní titul pro PlayStation. Šplhání po mrakodrapu si splníš asi jedině v nějaký Spiderman hře.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Nic takového neznám. Prototype dvojku si hrál?
A co třeba Saints Row 4? Tam hraješ za gangsterského prezidenta, střílíš emzáky, policajty, semtam trefíš nevinného kolemjdoucího (vlastně mi jich během hry neplánovaně (fakt to bylo nechtěně:) umřelo možná víc, než emzáků) a po střechách paneláků skákat vyloženě musíš (vlastně toho skákání bylo na můj vkus až moc). Já hry typu GTA fakt nemusím, ale ten příběh byl vážně legrace:)
CPU - i7-2600K 3,7GHz / GPU - Nvidia Gainward GTX590 3GB / RAM - Kingston 8GB DDR3 2133MHz / HDD - OCZ Vertex 3 240GB / MB - Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 / CASE - CoolerMaster Dominator CM-690 II / COOLER - Zalman CNPS5X / Windows 8.1 Pro x64
GTA 
neni to asi to co hledáš.. ale můžeš si tam dělat co chceš..
neni to asi to co hledáš.. ale můžeš si tam dělat co chceš..