Doporučte prosím hry s autama, na kterých jsou zbraně*
Moderátoři: beather, Mods_senior
Doporučte prosím hry s autama, na kterých jsou zbraně*
Zdrarec,
prosím vás, nevíte jestli existuje nějaká hra s autama, na které můžu přidělat zbraně a střílet po ostatních? Jako malý jsem hrál ještě na win98 jednu ve 2D, tak jestli do té doby nevyšlo něco novějšího ve 3D.
prosím vás, nevíte jestli existuje nějaká hra s autama, na které můžu přidělat zbraně a střílet po ostatních? Jako malý jsem hrál ještě na win98 jednu ve 2D, tak jestli do té doby nevyšlo něco novějšího ve 3D.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 22 zář 2013 22:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Re: Auta a zbraně
Zkus Crashday. Není nejnovější, ale mně hodně bavila.
Crashday, nebo novější Gas Guzzlers.
- Darth Vader
- Level 3.5

Mashed nebo Garrys mod
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Garrys mod nejsou auta. :)Darth Vader píše:Mashed nebo Garrys mod
ale dají se na ně přidělávat věci,a aut je tam víc než v NFS
(Addony)
Musel jsem to vymazat -_-
- Darth Vader
- Level 3.5

Autor tématu řekl:
Deny18 řekl:"prosím vás, nevíte jestli existuje nějaká hra s autama, na které můžu přidělat zbraně a střílet po ostatních?"
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Ano, člověku by mělo dojít, že myslí auta. Garrys mod vůbec nepočítej jako plnohodonotné střílení z kulometů nebo raket na autech, to je jiný šálek kávy. Nebudu to dál rozebírat. 
- Scofield_CZ
- Level 3.5

Úplně nejvíc hra byla Death Rally 
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
Tak ale-Addony+120 aut(Scars třeba)Sváření zbraní na auta-npc auta která ujíždějí-a můžem začít střílet 
Tak jestli tohle není:nějaká hra s autama, na které můžu přidělat zbraně a střílet po ostatních+super sandbox tak co tedy?
Tak jestli tohle není:nějaká hra s autama, na které můžu přidělat zbraně a střílet po ostatních+super sandbox tak co tedy?
Musel jsem to vymazat -_-
- Darth Vader
- Level 3.5

Deny18, on píše "hra s autama, na které můžu přidělat zbraně a střílet po ostatních". Naposledy, v čem se ti zdá Garry's Mod jako špatná odpověď?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 9590 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Alferi