Sleeping dogs neustále padá
Moderátoři: beather, Mods_senior
Sleeping dogs neustále padá
Čau mám na steamu hru Sleeping dogs a většinou do 10-15 minut mi to hned spadne (Program HKShip.exe přestal pracovat). Na googlu jsem zjistil že tento problém má hodně lidí ale žádný z těch nápadů jak to opravit jim nefunguje. Nevíte o tom něco víc?
-
Sefr123Czech
- Level 3.5

Re: Sleeping dogs neustále padá
Reinstall jsi zkoušel?
- memphisto
- Guru Level 13

Reinstal, ověřit integritu, aktualizovat všechny ovladače, pře instalovat C++ redist, apod.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
Sefr123Czech
- Level 3.5

asi tak
Ověřil jsem integritu a ovladače grafiky jsou nejnovější a taky 2 krát přeinstalované, jenže nevím kde najít instalačku na C++ a jak se reinstaluje pře steam. Mám to odinstalovat a znova stáhnout a nainstalovat?
- memphisto
- Guru Level 13

Na disku, kde máš nainstalovaný Steam budeš mít tu instalaci redist. Spousta souborů a mezi nimi VC_RED.exe
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
OK přeinstaloval jsem to, ale nic. A hru mám přeinstalovat jak? Odinstalovat, znovu stáhnout a nainstalovat? Jelikož nemám krabicovou verzi. Nevím co s tou hrou je, ale je hodně lidí co má stejný problém a nikdo ještě nepřišel na to jak to spravit.
-
Sefr123Czech
- Level 3.5

Ano přesně tak smaž ze Steamu znova ji na Steamu stáhni a nainstalujA hru mám přeinstalovat jak? Odinstalovat, znovu stáhnout a nainstalovat?
Takže jsem hru znova stáhnul a nainstaloval a od začátku až do konce bez jakéhokoliv pádu. Děkuji za rady
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek