Napadlo mě jestli existuje hra podobná The Sims v podání GTA , Žít vlastní život , chodit do prace budovat atd.. ?
Kdyby nějáká taková hra byla prosím napište mi děkuju předem..
-Kuky
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
martinlukas456: Protože v normálním životě nemůžeš jen tak zabíjet, krást auta, postřílet všechny poldy a napravit to tím že zajedeš do autolakovny tak jako v GTA Aspoň doufám že autor to takhle nějak myslel
Já tomu rozuměl tak, že autor chce "chodit do práce, budovat..." a tak, ne zabíjet lidi Přijde mi, že hodně lidí právě hledá únik v takových hrách, aby se nemuseli vypořádat s problémy, které mají v reálném světě, což je smutný... (nemyslím GTA, ale třeba Second Life).
Dell Latitude 3350
ASUS K56CB-XX271H
Toshiba Satellite Pro L500
Nevím co píšeš za blbosti ... Rád hraji simulátory tak bych si třeba zahrál i simulátor káždodenní život něco takového
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
Zrovna teďka hraju San Andreas Multiplayer na serveru SuperParba. Mrkni tam. Je to asi nejvíc podobný tomu co shaníš. Můžeš si vybrat asi z 15 povolání přes právníka, kamioňáka, mechanika až po popeláře, policajta a teroristu. Můžeš si koupit dům a auta k němu atd. Vyděláváš prachy a plníš různý levely. Admini pořádaj různy akce jako závody, tuning srazy, deathmatche atd.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Rewqa nojo ale já mám GTA SA na steamu a tam nejde MP .. :(
Umím podívám se na to , ale aby to šlo tam budu muset dát crack což se mi nechce když to je origo..