Zdravím, bohužel STEAM jako světový distributor nezahrnuje do stahování her české titulky. Je možné si češtinu stáhnout a nainstalovat do složky kde je hra nainstalovaná i ze steamu aniž by to vedlo k zablokování účtu či k jiným nepříjemnostem? Jde mi o to jestli je to legální a povolené, nerad bych o svůj steam účet kde mám mnoho her přišel. Mluvím o češtině konkrétně do GTA IV - stáhnul bych to z www.gta.cz.
Předem díky za odpověď.
Je legální instalovat češtinu do her ze steamu?
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
guest
Re: Je legální instalovat češtinu do her ze steamu?
To bude asi zajímavá diskuze
A proč se nezeptáš na steamu?
Podle mne to legální není, resp. jedině s povolením autora či majitele licence.
Podle mne to legální není, resp. jedině s povolením autora či majitele licence.
Především asi proto, že jsem našel pouze anglický support a doufal jsem že bude vědět někdo tady.
Konkrétně ke GTA IV zakoupeného na steamu by se mi čeština hodila.
Jaké licence myslíš? Majitele licence češtiny? Čeština je volně šiřitelná (gta.cz). S majitelem licencí na hru to už je horší...
Konkrétně ke GTA IV zakoupeného na steamu by se mi čeština hodila.
Jaké licence myslíš? Majitele licence češtiny? Čeština je volně šiřitelná (gta.cz). S majitelem licencí na hru to už je horší...
řekl bych, že tohle steam opravdu neřeší, měl jsem už spousty her na steamu v češtině, a ani po 4 letech jsem banán nedostal. Ale jak rikal Blue Spirit, ideální by bylo napsat mail na steam support a zeptat se tam
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
Tak maila jsem jim tam psal ale už je to druhý den co neodepsali...
To je zajimava otazka. Cestina je vetsinou modifikace software, coz povolene neni.
Co se tyce licence cestiny - na preklad je nutne mit povoleni autora hry, stejne tak u titulku. Naprosta vetsina amaterskych prekladatelu ho ovsem nema. Vznika tak paradox, kdy cesky preklad je uvolnen pod nejakou licenci, aniz legalne existuje sam o sobe.
Co se tyce hry - z ciste technickeho hlediska, pokud neni provaden opakovane kontrola vsech dat, tak na to nemuze Steam nijak prijit.
Co se tyce licence cestiny - na preklad je nutne mit povoleni autora hry, stejne tak u titulku. Naprosta vetsina amaterskych prekladatelu ho ovsem nema. Vznika tak paradox, kdy cesky preklad je uvolnen pod nejakou licenci, aniz legalne existuje sam o sobe.
Co se tyce hry - z ciste technickeho hlediska, pokud neni provaden opakovane kontrola vsech dat, tak na to nemuze Steam nijak prijit.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6096 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Minapark