Jak spustit Serious Sama 2 z *.iso?
Moderátoři: beather, Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Jak spustit Serious Sama 2 z *.iso?
Legálně to nelze... To ti musí jako odpověď stačit.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
pokud jsem chytrak tak sem nechod se ptat na rady a bez radeji tam kde ti na hned nekdo 100 % poradi jedinou odpovedi pane tux
alsl: začínáš řešit jiný problém.K problému v názvu tématu bylo řešeno vše.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Pokud bych naváděl k ilegální činnosti jak ty píšeš tak bych tady psal ať si všichni stahujou hry, že je to zdarma apod..
Já se jen na něco zeptal, ještě sem k tomu napsal že jestli je to v rozporu s pravidly tak ať mi to tu modi smažou/zamknout.
Nevim proč se tu snažíš rozpoutat flame, pokud sis přečetl pravidla fóra (což pochybuju) tak bys věděl že nemáš spamovat.
Pro jistotu si to tu locknu, radu už asi stejně nedostanu, jestli chceš tak se mi můžeš vybrečet do SZ
Btw, nebylo to tu už zamknutý?
Já se jen na něco zeptal, ještě sem k tomu napsal že jestli je to v rozporu s pravidly tak ať mi to tu modi smažou/zamknout.
Nevim proč se tu snažíš rozpoutat flame, pokud sis přečetl pravidla fóra (což pochybuju) tak bys věděl že nemáš spamovat.
Pro jistotu si to tu locknu, radu už asi stejně nedostanu, jestli chceš tak se mi můžeš vybrečet do SZ
Btw, nebylo to tu už zamknutý?
Just Fucking Google It!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 9568 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od liborek