Cau,koupil jsem si jak pisu v predmetu Battlefield 3,datum vydani pro CR je 28.10.2011 tudiz me to nepusti do hry,a ja to zase nevedel Tak jsem si rekl ze bych vyzkousel cr..ck,a take vyzkousel,no a otazka je jesli budu moct hrat na savu hry kterou si ted odehraju i po tom datu vydani?diky Btw:Je to opravdu promakana hra ten novej engine Frostbite 2 si nemuzu vynachvalit a zvuk se jim taky moc povedl a celkove provedeni hry A jsem moc rad ze to moje 5770 utahne vse na ultra detaily
Tak jsem si rekl ze se na to vykaslu a proste si pockam,tak jsem vratil starou slozku za crack. Zkousel jsem jesli je to jako predtim a bylo,ale misto tabulky ze to bude spustene toho 28.10. tak me to rovnou logovalo do toho jejich Origin a spoutela se hra Ale co me prekvapilo je ze se to ted spousti pres jejich web,normalne kampan coop i mp se spousti pres web,tak jsem vyzkousel kampan a olala muzu hrat z toho savu pak jsem vyzkousel coop ten asi nespustili jelikoz me to nikam nehodilo,tak nakonec multiplayer a uz je tam pomerne dost lidi na to ze vse bude pustene zitra Takze se jde parit moc se tesim
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Zdravím, přiznám dlouho jsem se se již pc nevěnoval a těch komponentů je tolik že už mi z toho hlava stojí :-D a už se v tom prostě nedokážu zorientovat. Potřeboval bych a chtěl bych poprosit někoho o radu. Chtěl bych vylepšit mou sestavu a můj...
Poslední příspěvek
Muselo by se v BIOSu nastavit omezení PL1 a PL2 někam kolem 150W, aby procesor neblbnul s tím zbytečně vysokým TDP. Ty uvedené programy si ani tolik zdaleka nevezmou.