Podpora hry na NTB

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Odpovědět
mbm
nováček

Podpora hry na NTB

Příspěvek od mbm »

Ahoj. Koupil jsem hru Sniper - Skrytý bojovník a na obalu píšou, že nepodporuje grafické karty na NTB. Vše se nainstaluje, ale po spuštění hry se objeví FATAL ERROR. Zajímalo by mě, proč to nepodporuje a co by se s tím dalo dělat. Dík za rozvoj tématu.
HAFcool
Level 5
Level 5

Re: Podpora hry na NTB

Příspěvek od HAFcool »

mbm
nováček

Příspěvek od mbm »

Mám ASUS F5RL s dodělanou RAM na 2GB. http://www.alza.cz/asus-f5rl-ap018-d82401.htm
Ta moje grafika nic moc, ale mě spíše zajímá proč. Je to vyzkoušeno na ntb s dobrou grafikou a stejně to nejde.
HAFcool
Level 5
Level 5

Příspěvek od HAFcool »

Je hra originál? Ale stejně. Jak říkáš. Ta grafika je strašná.
mbm
nováček

Příspěvek od mbm »

Hra je origo z obchodu. O grafice vím že je strašná, ale co s tím? Což mě přivádí na další téma výměny za lepší.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

S tím nic. Notebook kupuješ takový jaký je. Říká se to vždy a všude, že ntb většinou upgradovat nejdou (a pokud ano tak za cenu skoro nového), ale stejně to spousta lidí ignoruje a ptá se na upgrade
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
mbm
nováček

Příspěvek od mbm »

OK. Tak upgrade ne. Ale i přes to by se ta hra měla spustit. Třeba špatně, bude se to sekat, ale spustí se, pokud se nemýlím. Proč se vůbec nespustí? Dá se to nějak obejít?
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Nedá. Prostě nemá technologie, okamžitě by spadla - takto to je ošetřené. Vývojář radši zvolí hlášku o nekompatibilním HW než aby tu byla reálná možnost častých pádů a lidi by jen nadávali, to by dobrému jménu neprospělo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
mbm
nováček

Příspěvek od mbm »

Když budu mít stejnou grafiku ve stolním počítači a v ntb, tak se mi ta hra ve stolním spustí, ale v ntb ne. Je to vyzkoušený.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Intel grafika to nespustí vzhledem k tomu, že v požadavcích je alespoň nVidia 6800 nebo ekvivalentní ATi

mbm
nováček

Příspěvek od mbm »

Takže, když si koupím ntb s nVidia 6800 tak mi to hrát bude??? Stolní počítač mít nemůžu, vzhledem k mojí práci.
HAFcool
Level 5
Level 5

Příspěvek od HAFcool »

Teď už koupíš lepší NB.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Hry“