Gears of War chyba při spuštění

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Zamčeno
nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Gears of War chyba při spuštění

Příspěvek od nuggett »

Hláška : E:Program files\Microsoft Games\Gears of War\binaries\wargame-g4wlive.exe: Nemůžeš spustit hru s modifikovaným spustitelným souborem. Přeinstaluj prosím hru.

PC hardwarově na to mám, nainstalované je to taky dobře, vlastně úplně klasicky...vložit cd pak nainstalovat podle daných českých instrukcí a pak spustit, originálka to taky je, ale prostě za boha nemůžu přijít na to co mám vlastně udělat abych to rozjel. V hlášce mi to taky píše ať reinstaluju hru…to sem už 2x udělal i s vyčištěním registrů a restartováním a pořád jakmile to chci spustit, tak zase.
Jinak spustit to nejde než autorunem(z cd) Startup-em nebo přímo přes ten WarGame-G4Wlive.exe nic jiného ve složkách není k výběru . Ani klíč to po mě nechtělo(který je samozřejmě na manuálu) při instalaci. Jsem v koncích a to jsem se tak těšil na víkend beze spánku :)
Poraďte prosím.
Mirek1
Level 5
Level 5

Re: Gears of War chyba při spuštění

Příspěvek od Mirek1 »

Postupuj podle návodu.Hru musíš aktivovat na službě. http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vy ... ndows-live" onclick="window.open(this.href);return false;
Přijď s kladným vyřešením. :bigups:
nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuggett »

No pokusím se, problém je ten že se mi ani hra nespustí, takže je mi záhadou ji nejdřív aktivovat a až pak teprve spouštět. Ale každopádně vyzkouším.
Mirek1
Level 5
Level 5

Příspěvek od Mirek1 »

Jak sme na tom?
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Tato věta "Nemůžeš spustit hru s modifikovaným spustitelným souborem." spíše ukazuje na nelegální hru. Nevím proč by originální hra měla upravený spustitelný soubor. Takže přiznej barvu!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
sasshrek
Level 3
Level 3

Příspěvek od sasshrek »

Stáhni si patche z této adresy.Mi to dělalo taky.
http://gearsofwar.herniweb.cz/viewpage.php?page_id=12" onclick="window.open(this.href);return false; :idea:
nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuggett »

Takže přesně jak píše sasshrek stačí stáhnout patch. Ještě ze stránky http://www.cdprojekt.cz/download.asp?ac ... type=Patch" onclick="window.open(this.href);return false; to jde také. Tam sem to stahoval teď já, ještě než sem si přečetl jeho příspěvek. Je to ten patch 1.03. A bez problémů se to rozjede.

Mirek1 díky, s tím Games for Windows Live. Konečně sem si díky tomu zařídil ten účet.
Pic : Prosím chápu, že jsi tu moderátor a respektuji tě, obzvlášť s tvým obrovským levelem, ale také na druhou stranu by jsi za ty roky mohl být někde jinde než kupříkladu já, nebylo by proto lepší si tu hlášku prvně ověřit, než bezhlavě po mě vystartovat ať se přiznám že je to stáhnuté?

Díky tedy za pomoc.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Spuštění PC
    od Elbeckho » » v Problémy s hardwarem
    11 Odpovědi
    9575 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kminek
  • Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
    od nevim1050 » » v Vše ostatní (hw)
    15 Odpovědi
    87825 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nevim1050
  • Chyba CPU na desce
    od petan320 » » v Problémy s hardwarem
    16 Odpovědi
    12040 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Chyba příkazový řádek
    od zik9 » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    4521 Zobrazení
    Poslední příspěvek od zik9
  • Sqlite - systémová chyba
    od cindy the skull » » v Vše ostatní (sw)
    6 Odpovědi
    13339 Zobrazení
    Poslední příspěvek od atari

Zpět na „Hry“