Bioshock - nejde nainstalovat patch*

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Odpovědět
Lenas
nováček

Bioshock - nejde nainstalovat patch*

Příspěvek od Lenas »

Dobry den koupil jsem si Bioshock original hra se mi instaluje ale tesne pred dokoncenim se mi zacnou stahovat patche teda nezacnou jelikoz mi to pise ze mam spatne pripojeni k netu tak sem patch stahl rucne z ofi stranek ale to mi taky nepomuze jelikoz se instalace samotne hry nedokonci protoze mi vzdy vyskoci tabulka s pripojenim k internetu chtel bych se zeptat zdali je mozne hru nainstalovat klasicky normalne bez patche a pak patch aplikovat rucne nevim co je to za demenci ze se mi nedokonci ani samotna instalace hry a ze k jejimu dokonceni potrebuju pripojeni k netu. Predem sem dekuji za pomoc

//Změna názvu příspěvku. Rewqa
Naposledy upravil(a) Lenas dne 22 srp 2010 10:17, celkem upraveno 1 x.
guest

Re: Bioschock hruza!

Příspěvek od guest »

Vítej na PC-Help. Odpoj se od internetu a zkus tu hru nainstalovat.
Seky97
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Seky97 »

Přejmenuj název topicu, než to nějaký moderátor uvidí. Pravidla fóra
Lenas
nováček

Re: Bioschock

Příspěvek od Lenas »

I presto ze nejsem pres wifi pripojen k netu stejne mi nakonci instalace vyskoci tabulka connecting attempt 1 ,2 ,3 a potom to napise ze mam spatne pripojeni k netu jde mi o to ze ta instalace se nemuze normalne dokoncit aniz by mi vyskocila tahle tabulka kdzyz ji totiz odkliknu nebo dam cancel zrusim tim celou instalaci. Ptam se muzu nainstalovat hru aniz by mi vyskakovala tato tabulka a ja mohl aplikovat rucne stazene patche z ofi stranek?
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Ten název jsi teda moc nezměnil :D, stále porušuje pravidla.
Neblokuje ti to firewall?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Seky97
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Seky97 »

Prosím tě, změň ten název. "Bioschock" (jak jsi napsal) se píše s "h", Bioshock.
Lenas
nováček

Re: Bioshock - nejde nainstalovat patch*

Příspěvek od Lenas »

proc me krituzujete radeji mi poradte prosim ,firewall s tim nema nic spolecneho ta tabulka a ten jejich downloader je soucasti instalace a to je celej problem ja potrebuju zjistit jestli se dat spustit nekde normalni instalace bez zobrazovani downloaderu atp.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Třeba si to prostě musí něco ověřit. zkus ten firewall po dobu instalace vypnout
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Lenas
nováček

Příspěvek od Lenas »

takze sem vypl wifi i firewall a autopatcher mi stejne naskocil na konci instalace takze sem ji opet nemohl dokoncit protoze na konci vzdy vyskoci autopatcher a bez pripojeni nebo se slabsim pripojenim k netu to proste nedokoncim to je system, maximalni demence!
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

No a když necháš wifi zaplou? :roll:

Flame
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flame »

Seky97 píše:Přejmenuj název topicu, než to nějaký moderátor uvidí. Pravidla fóra
misto abys mu poradil resis nazev topicu, at to admin zmeni stejne z toho napomenuti mit nebude :idea:
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH​-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Vlkodlak
Level 3
Level 3

Příspěvek od Vlkodlak »

http://www.cenega.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=29" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » » v Vše ostatní (sw)
    2 Odpovědi
    6223 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22

Zpět na „Hry“