18 WoS Across America
Moderátoři: beather, Mods_senior
18 WoS Across America
Mám tuto hru která je dobrá. Nevíte někdo nějaké nestavení pro tuto hru, nějaké fígle a podobně. Třeba nastavení více peněz a podobně. Dík za radu.
Re: 18 WoS Across America
V dokumentech najdi složku config.cfg a otevři ji v textovém editoru...tam najdi uset g_console "0" a změň na uset g_console "1"..
pak ulož a zavři editor....ve hře zmáčkni ~ (tlačítko nad tabulátorem) a piš kódy
cheat money - přidá peníze
cheat dealers
cheat drivers
cheat stars -přidá ti prestiž
pak ulož a zavři editor....ve hře zmáčkni ~ (tlačítko nad tabulátorem) a piš kódy
cheat money - přidá peníze
cheat dealers
cheat drivers
cheat stars -přidá ti prestiž
A pak na sebe buď hrdý, jak jsi to těm ostatním nandal! 
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Díky za rady vyskouším. Nechci nikomu nic nandávat, skoušel jsem jet ale zatím jsem v mínusu. Hrdost ať jde k čertu nejsem sám kdo hledá ňejaký rady.
TAk jsem to skusil ale stejně to nejde, dal jsem path na 1.10. Měl jsem češtinu a ta teď moc nejde rada dík.
Google?

Píšeš, že ti to nejde. Co to trochu rozvést? Tímhle si nám toho moc neřekl..Abecedaher.cz píše:Cheat - 18 Wheels Of Steel: Across America
Otevřete si soubor config.cfg v adresáři, kde máte hru (defaultně My Document/18 wheels...) a najděte tento řádek:
uset g_console "0"
-----změňte na ---->
uset g_console "1"
Spusťte hru a zapněte si konzoly a zadejte:
cheat money
cheat dealers
cheat drivers
cheat stars
Ke spuštění konzole je nutné mít patchnutou hru na verzi 1.10
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Nastavil jsem v gonfig.cfg "uset g_console "1" uložil. Spustil jsem hru nad tlačítkem "tab" jsem stisknul to tlačítko s tou vlnovkou, jenže ve hře se mě po stisknutí tlačítka, zobrazí od vrchu jen růžové čáry. Celé se to sekne a nejde nic zadávat, když hru spusím znovu tak ten samej problém. Takže nevím co dál, mám i toto "Ke spuštění konzole je nutné mít patchnutou hru na verzi 1.10" a přesto to nejde.