Zdravím,
chtěl jsem si na starém PC zahrát CS 1.6 (STEAM), buhužel mám menší problémy se spuštěním této hry. Myslím, že je dobré uvést, že hra je originální. Na PC už kdysi nainstalována byla a jela v pořádku.
Po spuštění CS v menu STEAM se nic nestane, hra nenajede. Díval jsem se do správce úloh a zde je spuštěná (hl.exe).
Také jsem zjistil, že když odpojím PC od internetu jsem schopen hru v pořádku rozchodit.
Problém přetrval i po řádném odvirování celého PC.
Reinstal STEAMu i CS jsem samozřejmě zkoušel, nic nepomohlo.
Reinstalovat celý systém jen kvůli CSku opravdu nehodlám.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Nová nabídka. Pravidla jako předtím. 14 dní na výběr pro členy fóra, poté zveřejnění klíčů a šance i pro ostatní.
Opět počítejte s možností, že některý z klíčů může být po expiraci. Např. v minulé nabídce to bylo u třech her.
Lacuna - A Sci-Fi...
Poslední příspěvek
Lacuna - VJ3KM-M4XKH-GF05F
8 Doors - YMPTF-QXWTQ-0QYIN
TOHU - ZC02D-3NKAB-4M892
Voidigo - ZAA63-IRP0B-JBFBH
GARAGE: Bad Trip - QBGWP-KIX0N-QAVQN
The Textorcist: The Story of Ray Bibbia - PE0G6-I36EH-BVMJZ
Hiveswap Friendsim - NGPZM-TL2G9-TL3YT
Black...
Tak jsem tady s další nabídkou. Místní komunita bude mít dostatek času (14 dní) na výběr, potom budou klíče opět zveřejněny a dány v plen všem.
Vzhledem ke stáří je možné, že některá z her už bude po expiraci.
Monster Train (First Class -...
Poslední příspěvek
Odložil jsem zveřejnění klíčů o den kvůli Kellnemu. Neodpověděl, dál nečekám, tady jsou klíče:
Epic Chef - Z6GZC-0CW09-84RQ6
Legion TD 2 - TDFQ3-I7QVM-LWMR7
Legend of Keepers - YVJX0-CLZYF-GH544
If Found... - RJQ63-I2RME-GV6XR
Embr -...
Předposlední nabídka. Opět 14 dní na výběr pro členy fóra, poté zveřejnění klíčů a šance i pro ostatní.
Je možné, že některý z klíčů bude po expiraci. V předminulé nabídce to byly klíče tři, v minulé překvapivě ani jeden.
Darksburg -
Little...
Poslední příspěvek
Darksburg - ZIVFM-MKX56-LJRQI
Little Misfortune - X9G59-K9C0J-R29YV
Rover Mechanic Simulator - VYDFG-XNXWF-W4CAB
Fae Tactics - X95J2-CEHG8-EQXVY
The Uncertain: Last Quiet Day - T69MJ-46MEP-NJVYE
Basement - P3RD3-KVEBY-2DERH
Wargroove -...