Motogp 07 a joystick

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Jestli jsi si nevšiml, tak tady je fórum o PC a ne o nadávání. S největší pravděpodobností tady zatím nebyl nikdo, kdo má s podobným problémem zkušenosti. Žádné nadávání ještě žádný problém nevyřešilo, tak se laskavě uklidni a pokud chceš vyčkej na někoho kdo zná radu na Tvůj problém.
Edit Jinak jsem se díval po údajích k tomuto joysticku a Visty nejsou podporovaným systémem, takže když něco kupuješ, ověř si zda to je pro Tvoje použití vhodné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tibor99
nováček

nejede mě jostyck u moto gp 07

Příspěvek od tibor99 »

mě taky nefaka jostyk na vistach ani na xp profesional ani na home a to těch jostiku mam 4 ani jeden u toho nevalí ale u všech jinych her mě jede ani opravnej path to mu nepomuže tak mě někdo pomožte
Rewqa
Master Level 9
Master Level 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rewqa »

Pic píše:Žádné nadávání ještě žádný problém nevyřešilo.
Tak to bych se hadal :lol:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Polki
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Polki »

Myslim, že existuje nějakej renamer joysticku , ale nevim jestli to pomůže ... mám spíš gamepad ... a chtěl jsem hrát NHL 07, jenže mi ta hra z gamepadem prostě nešla tak jsem si stáhnul renamer ... přejmenoval jsem ho na kompatibilní k NHL 07 a běhalo to v pohodě ... ale nevim jestli to vyřeší tenhle problém .... navíc teď nevim jak ho přejmenovat zpátky na defaultní a nemůžu hrát zase FIFU :D :D nevyberu si prostě
Odpovědět

Zpět na „Hry“