CD-key na hru Act of War
Moderátoři: beather, Mods_senior
CD-key na hru Act of War
prosim prosim cd key na hru ACT of war nemuzu to nikde najit lidi popz te
- Jake
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Mam takovej pocit ze o tom aby si lidi pojmenovavali tema tak aby to lidi upoutalo, a dostali se do toho tematu ty lidi ktery jsou schopny/ochotny v ty dany veci poraditmiras píše:No tak to vidíte... Vo čem sem tu přede dvěma dnama psal rozsáhlý eseje?Jake píše:btw: prejmenoval sem ti tema...
sorry za zpravu mimo, mozna to pomuze k naprave alespon Kollera1
Nerozčiluj se mirasi, nemá to cenu. Když se podíváš na Kollera1 podrobněji, tak zjistíš, že všechny příspěvky má v sekci Hry. Takže je možné, že nesleduje všechny příspěvky, ale zajímá se jen o tuto sekci. A takových lidí tu může být mnohem víc. A popravdě se jim někdy ani nedivím. Například teď jsem byl na 2 dny na služebce a když jsem se dnes vrátil a zalogoval se sem, tak mi málem spadla čelist - 101 nových příspěvků od poslední návštěvy!miras píše:No tak to vidíte... Vo čem sem tu přede dvěma dnama psal rozsáhlý eseje?
Takže asi bude trvat trochu déle, než se tvoje dobře míněná "facka" ujme.
P.S. Jen tak dál s tím počtem příspěvků lidičky. Venku je zima a pivo leze do peněz.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!