Ahoj mám takový problém.Nedávno jsem odinstaloval hru(League of Legends).Jenže.Asi se neodinstalovala správně.Zůstal zástupce v Ovládacích panelech.Všechny složky v ProgramFiles i v AppData ohledne Riot Games nebo League of Legends sem vymazal a hra stále nejde odinstalovat.Nebyl by to takový problém.Ale hru sem se znovu pokoušel nainstalovat,jenže to nejde.Když jí chci nainstalovat,tak mi to píše:"Je již nainstalována verze tohoto produktu.Instalaci této verze nelze dokončit.Chcete-li znovu nakonfigurovat nebo odebrat existující verzi produktu,použijte ovládací panel Přidat nebo odebrat programy." Jenže to nefunguje.
Prosím o radu,jestli nevíte co s tím.
LoL mi nejde korektně odinstalovat
Moderátoři: beather, Mods_senior
- Køstlivec
- Level 1.5

Re: Problém s hrou
Stalo se mi to taky, když jsem tu hroznou hru chtěl po 10ti minutách hraní odinstalovat nešlo to, ale šlo to vymazat přes CCleaner.
Re: Problém s hrou
Jenže mne to nejde ani přes CCleaner odstranit :/Køstlivec píše:Stalo se mi to taky, když jsem tu hroznou hru chtěl po 10ti minutách hraní odinstalovat nešlo to, ale šlo to vymazat přes CCleaner.
- Køstlivec
- Level 1.5

Re: LoL mi nejde korektně odinstalovat
Odinstalovat možná ne ale když vymažeš záznam a vyčistíš registry, tak by to mělo fungovat.
Re: LoL mi nejde korektně odinstalovat
Také nefungovalo :/Køstlivec píše:Odinstalovat možná ne ale když vymažeš záznam a vyčistíš registry, tak by to mělo fungovat.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6236 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22