Problém s instalací Smite
Moderátoři: beather, Mods_senior
Problém s instalací Smite
Zdravím,
od včerejška mam nový NTB (Lenovo Z50-70). Chtěl jsem si nainstalovat hru Smite, ale při pokusech o spuštění instalátoru mi NTB vyhodí hlášku "Tato aplikace nemůže běžet na vašem počítači". Parametry NTB: Intel Core i5 4210U Haswell, NVIDIA GeForce GT 840M 4GB, RAM 8GB, Win 8.1 (64bit). Nevíte, prosím, co s tím?
Díky za pomoc :)
od včerejška mam nový NTB (Lenovo Z50-70). Chtěl jsem si nainstalovat hru Smite, ale při pokusech o spuštění instalátoru mi NTB vyhodí hlášku "Tato aplikace nemůže běžet na vašem počítači". Parametry NTB: Intel Core i5 4210U Haswell, NVIDIA GeForce GT 840M 4GB, RAM 8GB, Win 8.1 (64bit). Nevíte, prosím, co s tím?
Díky za pomoc :)
Re: Problém s instalací Smite
zkus zmenit rezim kompatibility na win7 a projed komp antivirem a nejakym antimalwarem
to jsem zkoušel hned jako první a nic
zkusim doma, mam taky 8.1, uvidime
Mi to jede normálně. Mas aktualizovany win?
NTB jsem koupil ve středu a od té doby jsem ještě nic neaktualizoval...ale na starém noťasu, kde jsem měl taky 8.1 mi to jelo v pohodě (Lenovo Z500)
Tak aktualizuj windows
aktualizováno, ale pořád stejný problém :/
Jedine, ze by to nepustil ten procak U nebo to něco blokuje, co mas nastavené v BIOSu. Já fakt nevím:-/
Hod sem ještě fotku ze hlasky, něco me napadlo mozna
Hod sem ještě fotku ze hlasky, něco me napadlo mozna
Tak dneska jsem zapl noťas, pustil instalator a hru v pohode nainstaloval..nic jsem neměnil, nic jsem neinstaloval, nic jsem nenastavoval. Sice tomu ani trochu nerozumím, ale aspoň, že už to jede 
To je znamení od Boha, že je souzeno ti tu hru hrát
. je možný, že když jsi vypínal předtím nout, tak se ještě nainstalovali nějaké aktualizace či tak něco a poté se ti to již rozjelo no.
Tez bych to viděl na doinstalovani aktualizaci. Takže hraní zdar:-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 6425 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-
- 8 Odpovědi