Hezký večer!
Hrajeme s bráchou hru Dead Island Epidemie, já hrají na stolním počítači a bratr na notebooku.
Bohužel notebook se po chvíli hraní vypne, řekl bych tak po 15-20 minutách. Navíc se mi zdá, že se notebook zespoda strašlivě zahřívá, je vyloženě vařící, když přiložím ruku.
Nejspíše je to tímto přehříváním že?
Co by jste na to doporučili? Nějakou chladící podložku?
Jinak hra běží krásně plynule na 40 fps.
Typ notebooku: Fujitsu Lifebook AH531
Děkuji za pomoc.
Při hraní Dead Island Epidemie se vypíná notebook
Moderátoři: beather, Mods_senior
Při hraní Dead Island Epidemie se vypíná notebook
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: Při hraní Dead Island Epidemie se vypíná notebook
Pravděpodobně to bude zahříváním. Pokud je notebook opravdu zespoda "vařící", tak je to jasné. Nejlepší je ho rozebrat a vyfoukat prach, ale bacha, pokud je notebook v záruce a něco pokazíš, tak pravděpodobně o záruku přijdeš. Podložku koupit, můžeš, ale myslím, že to nebude moc velký efekt. Maximálně pár stupňů.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 2772 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Petr pc help