Warez se tu neřeší chlapče, takže lock nebo požádám moderátora o akci.
GTA San Andreas Zvuk
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: GTA San Andreas Zvuk
Já jsem tam první napsal, zda je to originál. Pak jsem to odmazal a věřil Ti, že to je originál z DVD. Zmýlil jsem se
OMG, no jéžiš no táto verzia čo mám je ale origo mám čo ti to mám ešte aj ukázať či čo? OMG, toto sa nedá budem to musieť zistiť inak lebo vy by ste sa mi tu urobili.
Chlapče si hovor niekomu inému a čo ti mám jako dokázať dopiče mám teraz warez lebo nechcem to pojebané CD stále mať ale inak mám origo čo ti to mám ešte aj bloček doniesť dopiče?!
A ešte k tomu určite polovica tiež čaká podporu warez a to ju dostane a nedostane BLBY LOCK! ak neviete pochopiť že mám origo len nie momentálne tak to ste fakt nahlavičku trebalo by navštíviť nejakú odbornú pomoc.
Chlapče si hovor niekomu inému a čo ti mám jako dokázať dopiče mám teraz warez lebo nechcem to pojebané CD stále mať ale inak mám origo čo ti to mám ešte aj bloček doniesť dopiče?!
A ešte k tomu určite polovica tiež čaká podporu warez a to ju dostane a nedostane BLBY LOCK! ak neviete pochopiť že mám origo len nie momentálne tak to ste fakt nahlavičku trebalo by navštíviť nejakú odbornú pomoc.
Nerozčiluj se, já Ti nevidím co máš doma či nemáš doma. Tady si řešil warez verzi, až přijdeš s originálem, tak se tím bude někdo zabývat. Nikoho nezajímá, zda to DVD máš nebo nemáš. Tady jsi řešil warez verzi hry a tím to hasne.
BLA,BLA,BLA a povec mi jak potom keď budem mať origo tam dostanem ten blbý SAVE keď nebudem mať tu WAREZ verziu mysli ano jasné ty si určite nič nemal warez určite aj ty máš :) a inak ako som písal niektorý sú tu taký naivný že tu dosť ľudom uveria že majú origo :)
Ja si to radšej lockem sám lebo aby si zbytočne moderátori nerobili toľko roboty -_-
A ešte k tomu nebudem sa tu radšej hádať s ľudmi čo nemajú rozum.
VSmanCZ- radím v najbližšej dobe navštíviť odbornú pomoc :) možno ti pomôže zvýšiť tvoju inteligenciu detsko jedno.
Ja si to radšej lockem sám lebo aby si zbytočne moderátori nerobili toľko roboty -_-
A ešte k tomu nebudem sa tu radšej hádať s ľudmi čo nemajú rozum.
VSmanCZ- radím v najbližšej dobe navštíviť odbornú pomoc :) možno ti pomôže zvýšiť tvoju inteligenciu detsko jedno.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 11982 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od bulterierjirka
-
- 15 Odpovědi