minecraft nejde

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

minecraft159753hh
nováček

Re: minecraft nejde

Příspěvek od minecraft159753hh »

no ja nevim co mam za pocitac ale melo by to fungovat a originalny mam puceny od brachy a ja nevim co to je ovladac gk
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od SamerLP »

čo tak viac info píše aj niečo? lebo aj ja viem povedať "Minecraft nejde" ale z toho prd vieme.
JaMMeX
Level 3
Level 3

Příspěvek od JaMMeX »

Tomuhle člověku je tak 7-8, z toho nic nevytlučeš za informace, já to zkusim starym selskym MC rozumem...
Zkus reinstall, nebo jen to stáhni znovu, pokud to nepůjde, tak tam dej starší verzi, A pokud je to bratrovo, proč ti neporadí on?
Než se zeptáš, použij Google
Petrisan01
Level 3
Level 3

Příspěvek od Petrisan01 »

Mám v podpisu odkaz na 'Základní diagnostiku PC', tak mi najdi program HWInfo, stahni ho z tama, nainstaluj, spusť, to co ti to ukáže vyfoť tlačítkem Print Screen (PrtnScrn, nebo PrtScr) a vlož SEM :-)
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od SamerLP »

JaMMeX píše:Tomuhle člověku je tak 7-8, z toho nic nevytlučeš za informace, já to zkusim starym selskym MC rozumem...
Zkus reinstall, nebo jen to stáhni znovu, pokud to nepůjde, tak tam dej starší verzi, A pokud je to bratrovo, proč ti neporadí on?
podľa mňa sa možno vyhovára aj na to lebo asi vie že ak by sme zistili že má warez by sme mu nepomohli.
Adys301
člen HW spec týmu

Příspěvek od Adys301 »

Uživatel Askagangsta vrací úder?

Jestli ne, tak nám řekni, jaký máš operační systém a grafickou kartu ("ati" opravdu nestačí). Co ti píše v "Name" GPU-Z? http://www.techpowerup.com/downloads/23 ... t?server=4
Odpovědět

Zpět na „Hry“