PC-HELP antivir
Moderátor: Mods_senior
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
PC-HELP antivir
Již nějakou dobu zvažuji možnost nabídnout vám, uživatelům fóra, možnost pořízení antiviru prostřednictvím našeho fóra. Případný výdělek z této činnosti by pak šel na podporu činností fóra, zejména na podporu tvorby článků a podporu virobijců, propagaci a provoz. Na druhou stranu by pak uživatel, který antivir pořídil, získal určité výhody přímo ve fóru, např. prostor bez reklam.
Napadlo mě uspořádat menší anketu, prosím hlasujte...po dobu následujících 14 dní..
Napadlo mě uspořádat menší anketu, prosím hlasujte...po dobu následujících 14 dní..
Naposledy upravil(a) Ltb dne 21 srp 2017 18:34, celkem upraveno 1 x.
Re: PC-HELP antivir
Rad forum podporim i kdyz tu licenci nakonec nevyuziji, ovsem o jaky antivir by se melo jednat?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, to rád slyším
Prozatím mluvme o plnohodnotném antiviru z TOP 5...možná by jich bylo v nabídce víc, tak třeba Eset, Kaspersky, Avast, Norton...něco takového..
btw..tak ty už podporuješ svým psaním...
Prozatím mluvme o plnohodnotném antiviru z TOP 5...možná by jich bylo v nabídce víc, tak třeba Eset, Kaspersky, Avast, Norton...něco takového..btw..tak ty už podporuješ svým psaním...
Ltb píše:Díky, to rád slyšímProzatím mluvme o plnohodnotném antiviru z TOP 5...možná by jich bylo v nabídce víc, tak třeba Eset, Kaspersky, Avast, Norton...něco takového..
btw..tak ty už podporuješ svým psaním...
s licenci ESETu jsi me potesil

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
Rozcestník mých článků
Rozcestník mých článků
- memphisto
- Guru Level 13

Jsem pro ESET 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Naneštěstí teď mám svou licenci zakoupenou, takže koupě další licence by pro mě byla zbytečná.
Ale nápad je to výborný a podporuju ho všemi deseti!
Dodatečně přidáno po 1 minutě :
Jinak bych taky byl pro ESET.
Ale nápad je to výborný a podporuju ho všemi deseti!
Dodatečně přidáno po 1 minutě :
Jinak bych taky byl pro ESET.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten ESET je na 100%, další by se vidělo dle zájmu a možností partnerského programu..
Pokud bude i kaspersky antivirus tak milerád, nicméně nebráním se ani fin. příspěvku jako takovému.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Já jsem taky jednoznačně pro eset když už. :)
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 23080 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Stenatko