Firefox 20.0

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Firefox 20.0

Odeslatod Mirek1 » 22 Bře 2011 16:29

Vyšel Firefox 4 aktualizace ručně-bez problémů :lama:
Mám první dotaz.Lze tlačítko Domů vrátit na levou stranu?kdo to vymyslel dát v pravo..
Pokud lze změnit název vlákna na FF 4 bylo by to awesome

Příspěvky týkající se Firefoxu 4 přesunuty do nové vytvořeného topicu z původního Firefox 3.5 ! Pic
Naposledy upravil Mirek1 dne 19 Dub 2013 10:00, celkově upraveno 8
Uživatelský avatar
Mirek1
Level 5
Level 5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 2037
Obrázky: 0
Bydliště: Hradec Králové
Pohlaví: Muž

google adsense
Google
 

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Odeslatod X » 22 Bře 2011 18:55

Tak jako ve Firefoxu 3.x to nejde? Pravé myšítko na nástrojové liště > vlastní > přetáhnout? Nástrojovou lištu zapínám asi 1 za měsíc a tlačítko Home / Domů nemám na žádné liště, protože nevím k čemu ...

Změnit název vlákna může jen zakladatel vlákna, tedy Rewqa .
Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 15315
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

A je tu Firefox 4

Odeslatod Mirek1 » 22 Bře 2011 19:05

Sem asi slepá.Právě,že ikona domečku tam není a nijak přetáhnout nejde.Toto mě totálně vytáčí..něco změním a pak se má uživatel posra t ze změn..
Uživatelský avatar
Mirek1
Level 5
Level 5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 2037
Obrázky: 0
Bydliště: Hradec Králové
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Odeslatod mike127 » 22 Bře 2011 19:26

Já teda mám FF 4 RC2 a ikona domečku může být klidne dole, nahoře, vpravo i vlevo. Stačí dát Nastavit lišty... a už se s tím dá hýbat. Nevím jestli ti tam nedělá bordel nějakej nainstalovanej vzhled. Mě se to třeba nesnese se vzhledem Vista Aero takže musel pryč.
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 487
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Odeslatod Mirek1 » 22 Bře 2011 20:03

Jo takhle..nejdříve musím přetáhnout do Nastavit lišty a pak dám kam chci.Tak to sem nikdy nemusel řešit.Dík
Uživatelský avatar
Mirek1
Level 5
Level 5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 2037
Obrázky: 0
Bydliště: Hradec Králové
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Odeslatod El Diablo » 22 Bře 2011 20:33

Cha! podařilo se mi dostat i panely tam kde byli... "Panely navrchu" je poněkud zavádějící...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 13967
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: A je tu Firefox 4

Odeslatod mike127 » 22 Bře 2011 20:42

A je to tu...Teď mám problém zase já :smile: mě totiž začal vyhledávácí modul Googlu vyhledávát v angličtině což hodně ovlivňuje řazení výsledků a nemůžu najít to co chci :idea: Začalo to dneska zničeho nic. No vlastně jsem jen změnil že chci panely nahoře a že nechci zobrazovat hlavní nabídku a lištu záložek. Zkoušel jsem i ve správci modulů obnovit výchozí vyhledávače, ale nic se nezměnilo. To samé dělá i když napíšu dotaz do adresního řádku. Vžy mě to hodilo na google.cz ale ted to je .com Proč? Nevíte někdo?
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 487
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Odeslatod tux » 22 Bře 2011 20:48

hod si tam keyword.URL z ff3.6, jen teda nevim jakej to je
Just Fucking Google It!
Uživatelský avatar
tux
Master Level 9.5
Master Level 9.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 9179
Obrázky: 2
Bydliště: Dobruška / Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Odeslatod X » 22 Bře 2011 20:49

Já tedy ještě nepřecházím ... zrovna přemýšlím, jestli mám panely / taby navrchu, když Firefox používám převážně takto? :D

Obrázek
Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 15315
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Odeslatod mike127 » 22 Bře 2011 21:01

No tak nakonec problém vyřešen. Tady jsem si stáhl český vyhledávací google modul a maká to :banana:

to X: tak to je mazec :lol:

//edit: tak vyřešeno z poloviny - adresní řádek je furt v angličtině :evil:
//edit 2: u keyword.URL nemám v hodnotě nic napsaný a FF 3.6 jsem už odinstaloval :-(
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 487
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Odeslatod Pic » 22 Bře 2011 21:13

Já jsem spustil aktualizaci přímo z původního firefoxu na 4. Zkontrolovalo mi to všechny doplňky, zda jsou kompatibilní s verzí 4, jeden mi to aktualizovalo na kompatibilní a jeden prozatím zakázalo. Běhá to skutečně svižně. Jinak vše z původní verze zachováno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 17813
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Odeslatod mike127 » 22 Bře 2011 21:40

Takže konečně jsem vyřešil i adresní řádek. Sice to bylo metodou pokus omyl, ale povedlo se. Jestli by to někoho zajímalo tak mu to klidně napíšu. S mým vysvětlováním je to na dlouho :wink:
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 487
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Další

Zpět na Internet a internetové prohlížeče

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 anonymní uživatel