Firefox 20.0

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Mirek1
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 červenec 2007
Bydliště: Hradec Králové
Pohlaví: Muž

Firefox 20.0

Příspěvekod Mirek1 » 22 bře 2011 16:29

Vyšel Firefox 4 aktualizace ručně-bez problémů :lama:
Mám první dotaz.Lze tlačítko Domů vrátit na levou stranu?kdo to vymyslel dát v pravo..
Pokud lze změnit název vlákna na FF 4 bylo by to awesome

Příspěvky týkající se Firefoxu 4 přesunuty do nové vytvořeného topicu z původního Firefox 3.5 ! Pic
Naposledy upravil(a) Mirek1 dne 19 dub 2013 11:00, celkem upraveno 8 x.



Reklama
Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Příspěvky: 17239
Registrován: 22 květen 2007
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Příspěvekod X » 22 bře 2011 18:55

Tak jako ve Firefoxu 3.x to nejde? Pravé myšítko na nástrojové liště > vlastní > přetáhnout? Nástrojovou lištu zapínám asi 1 za měsíc a tlačítko Home / Domů nemám na žádné liště, protože nevím k čemu ...

Změnit název vlákna může jen zakladatel vlákna, tedy Rewqa .
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

Uživatelský avatar
Mirek1
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 červenec 2007
Bydliště: Hradec Králové
Pohlaví: Muž

A je tu Firefox 4

Příspěvekod Mirek1 » 22 bře 2011 19:05

Sem asi slepá.Právě,že ikona domečku tam není a nijak přetáhnout nejde.Toto mě totálně vytáčí..něco změním a pak se má uživatel posra t ze změn..

Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
Příspěvky: 487
Registrován: 25 červenec 2008
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Příspěvekod mike127 » 22 bře 2011 19:26

Já teda mám FF 4 RC2 a ikona domečku může být klidne dole, nahoře, vpravo i vlevo. Stačí dát Nastavit lišty... a už se s tím dá hýbat. Nevím jestli ti tam nedělá bordel nějakej nainstalovanej vzhled. Mě se to třeba nesnese se vzhledem Vista Aero takže musel pryč.
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.

Uživatelský avatar
Mirek1
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 červenec 2007
Bydliště: Hradec Králové
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Příspěvekod Mirek1 » 22 bře 2011 20:03

Jo takhle..nejdříve musím přetáhnout do Nastavit lišty a pak dám kam chci.Tak to sem nikdy nemusel řešit.Dík

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Příspěvky: 14096
Registrován: 17 červen 2006
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Příspěvekod El Diablo » 22 bře 2011 20:33

Cha! podařilo se mi dostat i panely tam kde byli... "Panely navrchu" je poněkud zavádějící...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
Příspěvky: 487
Registrován: 25 červenec 2008
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Re: A je tu Firefox 4

Příspěvekod mike127 » 22 bře 2011 20:42

A je to tu...Teď mám problém zase já :smile: mě totiž začal vyhledávácí modul Googlu vyhledávát v angličtině což hodně ovlivňuje řazení výsledků a nemůžu najít to co chci :idea: Začalo to dneska zničeho nic. No vlastně jsem jen změnil že chci panely nahoře a že nechci zobrazovat hlavní nabídku a lištu záložek. Zkoušel jsem i ve správci modulů obnovit výchozí vyhledávače, ale nic se nezměnilo. To samé dělá i když napíšu dotaz do adresního řádku. Vžy mě to hodilo na google.cz ale ted to je .com Proč? Nevíte někdo?
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.

Uživatelský avatar
tux
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9349
Registrován: 30 červenec 2010
Bydliště: Dobruška
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Příspěvekod tux » 22 bře 2011 20:48

hod si tam keyword.URL z ff3.6, jen teda nevim jakej to je
Just Fucking Google It!

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Příspěvky: 17239
Registrován: 22 květen 2007
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Firefox 3.5 konečně vypuštěn!!!

Příspěvekod X » 22 bře 2011 20:49

Já tedy ještě nepřecházím ... zrovna přemýšlím, jestli mám panely / taby navrchu, když Firefox používám převážně takto? :D

Obrázek
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
Příspěvky: 487
Registrován: 25 červenec 2008
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Příspěvekod mike127 » 22 bře 2011 21:01

No tak nakonec problém vyřešen. Tady jsem si stáhl český vyhledávací google modul a maká to :banana:

to X: tak to je mazec :lol:

//edit: tak vyřešeno z poloviny - adresní řádek je furt v angličtině :evil:
//edit 2: u keyword.URL nemám v hodnotě nic napsaný a FF 3.6 jsem už odinstaloval :-(
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Příspěvky: 21006
Registrován: 05 září 2006
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Příspěvekod Pic » 22 bře 2011 21:13

Já jsem spustil aktualizaci přímo z původního firefoxu na 4. Zkontrolovalo mi to všechny doplňky, zda jsou kompatibilní s verzí 4, jeden mi to aktualizovalo na kompatibilní a jeden prozatím zakázalo. Běhá to skutečně svižně. Jinak vše z původní verze zachováno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
mike127
Level 3
Level 3
Příspěvky: 487
Registrován: 25 červenec 2008
Bydliště: ČR, Šlapanice
Pohlaví: Muž

Re: Je tu Firefox 4

Příspěvekod mike127 » 22 bře 2011 21:40

Takže konečně jsem vyřešil i adresní řádek. Sice to bylo metodou pokus omyl, ale povedlo se. Jestli by to někoho zajímalo tak mu to klidně napíšu. S mým vysvětlováním je to na dlouho :wink:
WORLD OF TANKS PLAYER :pc-profi:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Firefox certifikaty ?
    od jaro114 » 19 úno 2016 16:10 » v Vše ostatní (sw)
    0
    135
    od jaro114
    19 úno 2016 16:10
  • Firefox stále padá
    od Martin Baroch » 03 črc 2016 17:34 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    137
    od Martin Baroch
    03 črc 2016 17:34
  • Firefox je jednička
    od Vendula1 » 11 pro 2015 14:45 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    291
    od adavyp
    12 pro 2015 10:19
  • Startovní stránka aplikace Firefox
    od Jirka amat » 01 srp 2016 13:57 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    156
    od X
    01 srp 2016 16:06
  • Mozilla Firefox...problém s AdBlock Plus..
    od mimi » 11 črc 2016 18:24 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    158
    od richchie
    11 črc 2016 18:59

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů