Může mi někdo poradit, proč po mě chce systém při instalaci Firefoxu nějaká extra povolení pro instalaci?
Měl jsem nainstalován Firefox předtím, byl jsem nucen ho odinstalovat a při opětovné instalaci se objevilo tohle. Instalace např. Opery nebo Google Chrome proběhlo bez problémů.
Humorné je, že já jako User bych měl být podle nastavení Win7 také Administrátorem a vůbec netuším, jaké heslo je vyžadováno. Pokud si zaškrtnu "Other User", instalace nepokračuje.
Pokoušel jsem se instalovat Firefox 23, 22 i 21 a je to pořád stejné.
OS Windows 7 Home Premium 64-bit.
problém s instalací Firefoxu
Moderátor: Mods_senior
Re: problém s instalací Firefoxu
Pokud jsi žádné heslo nezadával, pak stačí jen stisknout Enter, nebo kliknout na ano.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Podívej se do účtu, který používáš, zda tam není nějaké omezení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak vyřešeno
Nevím, jestli to teda bylo tím, jediné, co jsem změnil, že jsem si v uživatelském účtu zadal heslo. Teď jsem si stáhnul znova instalační soubor a instalace se "najednou" rozběhla a proběhla v pohodě.
Takže díky za pomoc
Nevím, jestli to teda bylo tím, jediné, co jsem změnil, že jsem si v uživatelském účtu zadal heslo. Teď jsem si stáhnul znova instalační soubor a instalace se "najednou" rozběhla a proběhla v pohodě.
Takže díky za pomoc
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 5303 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-