Facebook.com - quiz stories remover
http://userscripts.org/scripts/show/44319
Moderátor: Mods_senior

Zkoušel jsem to ručně. Umím stáhnout plug-in a uložit na harddisk (klik pravým myšítkem na tlačítko na Netu: instalovat doplněk > uložit odkaz jako > ...), je z toho soubor s koncovkou htm, ale to je k ničemu. Do Firefoxu to pak nenainstaluješ a doplňky jsou potom třeba jako 3 soubory a s jinými koncovkami. Takže je potřeba, aby to přežvýkal Správce doplňků Firefoxu, ale nenarveš to tam. Jedině nějaký plug-in či software. Až na něco takového narazím, dám vědět. Možná ho zná někdo jiný ... ?liborek píše:A ještě dotaz.jdou doplňky nějak stáhnout jako *exe.Tedy ,že bych je měl uložený?Mě otravuje je při nové instalaci hledat,najmě když si nepamatuju jaký jsem tam měl![]()
Možná to jde s nějakým jiným plug-inem, zatím žádný takový neznám, to ale neznamená, že neexistuje. Nebo můžeš použít moje oblíbené (za 10 let mám tisíce odkazů a jsou, když přimhouřím jedno oko, docela dobře roztříděné, z velké části mnou subjektivně vizuálně ohodnocené, barevné ikonky od 1 (nejlepší) až po 5 (nejhorší), tyto ikonky jsou nyní viditelné i ve Firefoxu pomocí prvního plug-inu v tomto vláknu. V IE (nevím zatím jak v IE 8 ) jsou viditelné i barevné složky (ve Firefoxu ne). Mám toto základní třídění a barvy:liborek píše:X:Jsem si to ainstaloval ale Explorer má téměř prázdný.A nejde s tím doplňkem nějak převést ty záložky z firefoxu do exploreru?

Ze stránky CZilly jdou doplňky stahovat přímo - je tam odkaz Stahujte z [FTP] či [HTTP].liborek píše:A ještě dotaz.jdou doplňky nějak stáhnout jako *exe.Tedy ,že bych je měl uložený?Mě otravuje je při nové instalaci hledat,najmě když si nepamatuju jaký jsem tam měl![]()
Zkopírovat celou složku extensions v xxxx.default je možné. Všechny doplňky se tak uloží i se svými nastaveními, takže není potřeba při obnovení nic zdlouhavě nastavovat. Občas je jen potřeba doladit detaily (třeba v případě Menu Editoru).X píše:Jestli ale zkopírované plug-iny a skripty (zazálohované) budou fungovat po překopírování do nové instalace Firefoxu, je otázka ...
Kdysi dávno tu bylo téma FIREFOX a doplňky/jaké používáte?mike007 píše:Náhodou, neřešili jsme už někdy tady na fóru plužiny do Firefoxu??