Mám takový dotaz, je to spíše na admina než na členy.
Proč už tu nejsou otázky ? Dříve bývaly snad každý týden a teď už ani jedna pokud nejsem slepý
Vím že se tu psalo něco o tom že majitel nemá peníze na to to tu sponzorovat nebo co.
Díky za odpověď.
Simroth
CPU - AMD Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-D14 MB - MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI RAM - Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz GPU - GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super Gaming OC (zatím) PSU - EVGA 650 GQ Power Supply CASE - Fractal Design Define C TG DISKY - 6TB na 4 diskách
Již jsem Tě jednou žádal, aby jsi změnil angličtinu ve svém podpisu za něco vhodnějšího.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já vím, že jsi mě o to žádal. Již na tom pracuji, hledám něco vhodnějšího namísto toho ! A nebudu kopírovat od někoho kdo to tad má taky... Nejsem zas takovej hňup...
CPU - AMD Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-D14 MB - MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI RAM - Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz GPU - GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super Gaming OC (zatím) PSU - EVGA 650 GQ Power Supply CASE - Fractal Design Define C TG DISKY - 6TB na 4 diskách
Soutěž byla, skončila, možná se časem bude konat další. Ale tipnul bych že až po prázdninách, teď je spousta lidí mimo. Ltb by ti to řekl přesněji, co má v plánu.
A co kdybys ten podpis co máš teď prostě přeložil do češtiny?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano, soutěž tu byla a nová bude...díky mnohým uživatelům již mám připravené soutěžní otázky. Ještě doladím pravidla a způsob losování - původně jsem plánoval na polovinu července, nyní start vidím na konec srpna - vše ještě s předstihem upřesním.