téma bylo znovu otevřeno pro odezvu zda-li se podařilo uživatelů nastavit své pohlaví, tak se toho prosím držte
Bezpohlavní účastníci
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Bezpohlavní účastníci
Pánové a nespecifikovaný/á Vousáči,
téma bylo znovu otevřeno pro odezvu zda-li se podařilo uživatelů nastavit své pohlaví, tak se toho prosím držte
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Já bych ti neřešil, pokud chce bejt někdo bezpohlavní nebo snad hermafrodit (vypadá ten obrazek všelijak), tak ať si klidně je 
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Je mi v podstatě jedno, jak to má dotyčný nastavený, ale taky musí počítat s tím, že na něj budeme psát jako na muže, přitom je to žena. 
- sondaw
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s předchozím příspěvkem od Rewqa, ale nedá mi to, abych se neozvala.
Pic jistě svou větou nemyslel to, že si musí každý tohle označení opravit, určitě to není příkaz, jen nepřesně formulovaná věta. Jen mne udivuje, že s tím má někdo až takový problém, že vyprovokoval debatu na několik stran.
Souhlasím s tím, že je často problém odpovídat nebo odpovědi formulovat, když nevím, jestli mluvím s mužem nebo ženou a upřesnění této věci mnohdy usnadní práci všem.
Pokud s tím má ale Vousáč problém, ať si tam dá třeba sv. Mikuláše nebo nechá "žížalu", má pravdu v tom, že nám nic dokazovat nemusí - je nám to totiž taky putna jestli je "on", "ona" nebo obojí dohromady, mně teda určitě, ale se svobodou projevu to má pramálo společného.
Podpis ať taky nemění, je super i s tou chybou
Pic jistě svou větou nemyslel to, že si musí každý tohle označení opravit, určitě to není příkaz, jen nepřesně formulovaná věta. Jen mne udivuje, že s tím má někdo až takový problém, že vyprovokoval debatu na několik stran.
Souhlasím s tím, že je často problém odpovídat nebo odpovědi formulovat, když nevím, jestli mluvím s mužem nebo ženou a upřesnění této věci mnohdy usnadní práci všem.
Pokud s tím má ale Vousáč problém, ať si tam dá třeba sv. Mikuláše nebo nechá "žížalu", má pravdu v tom, že nám nic dokazovat nemusí - je nám to totiž taky putna jestli je "on", "ona" nebo obojí dohromady, mně teda určitě, ale se svobodou projevu to má pramálo společného.
Podpis ať taky nemění, je super i s tou chybou
http://www.rony.dobrodruh.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
nechci se zapojovat do týhle diskuse o tom jestli to je nebo není svoboda projevu...
jen chci poděkovat za vyřešení problému
jen chci poděkovat za vyřešení problému

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
- Screpheep
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Mužu potvrdit že teď už mi nastavení funguje
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem, kdo stihli potvrdit již funkční nastavení pohlaví :-) Uzamykám a označuji za vyřešené.