Je nutné se přihlásit při každé návštěvě pc-help
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
-
mmmartin
- Moderátor
Re: Je nutné se přihlásit při každé návštěvě pc-help
mirekol: V původním tématu jsem řešil určitý problém s přihlašováním a k jeho vyřešení pomohla změna adresy. Pro mě byl problém vyřešený a proto jsem ho jako vyřešený označil.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
atari
- Level 6

Martine promiň, ale zřejmě jsi nepochopil podstatu problému. Problém je v tom, že mnoho uživatelů ani netuší, že to je adresou (a nikdo jim to neřekne) a „votráví“ je to tak, že fórum nadobro opustí. A jestli ten úbytek uživatelů bude pokračovat jako dosud, tak brzo nebudeš mít co moderovat ...
-
šulda
- Level 4.5

Nechápe toho víc, i to barevný písmo. Proč? Tvl to je nějaká úchylka a ke každýmu postu od mmmartin si mám přepínat z Prosilver (Dark Edition) na ten kde to jde přečíst? Jinak bych se s tím přihlašováním obrátil přímo na admina.
Člověk se pořád učí.
-
vlazy
- Level 3.5

Admin tu před více jak 4 měsíci psal, že "pokusim se co nejdrive zjistit, proc se to deje a zajistit napravu." takže o tom asi ví nebo už možná na to zapomněl a nebo také to "co nejdrive" nemyslel příliš vážně.
Naposledy upravil(a) vlazy dne 30 črc 2026 16:59, celkem upraveno 1 x.
-
zeus
- Elite Level 10.5

Ano, psal 'pokusim se zajistit', ne 'zajistim'. I kdyz citim, ze technicky to zas tak narocne nebude, vime prd, jak je tezky to v korporatu probojovat. Tak bych s nejakym obvinovanim pockal.
Barevny mmmartin aspon pouzil mozek a ma opraveno, na rozdil od tech kolovratku tady.
Barevny mmmartin aspon pouzil mozek a ma opraveno, na rozdil od tech kolovratku tady.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
vlazy
- Level 3.5

Předpokládám, že admina už toto fórum asi příliš nezajímá a možná tu ani příliš nechodí, protože jinak by se k tomu mohl vyjádřit a napsat jak to s tím je.
-
Ltb
- Administrátor
Diky za pripomenuti se, omlouvam se, skutecne jsem se k reseni problemu nedostal - chtel jsem to vyresit az po aktualizaci fora, k te bohuzel take nedoslo. Podivam se na to do konce tohoto tydne. Souhlasim s vami, ze to neni idealni.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 51690 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ltb
-
- 5 Odpovědi