Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.
Zdravím všechny, se svou Sony TV KD-55X9005C řeším problém a napadlo mě jestli tu mezi vámi není nějaký odborník co by věděl pomoci.
TV přestala fungovat (černá obrazovka), návody na YouTube poukazovali na aktualizaci software tak jsem ji podle toho udělal. TV normálně reagovala a aktualizace probíhala (blikalo bílé světlo). Poté se restartovala a TV rozsvitila (myslel jsem si ze to pomohlo).. bohužel se to dostalo pouze podle toho co jsem zjistil do tzv Burning nebo aging módu - obrazovka střídavě svítí různými barvami bílá modrá červená zelená žlutá atd, v pozadí hraje zvuk nějaká znělka. Ze stejné TV s rozbitým Displayem jsem sehnal náhradní součástky tak jsme vyměnili i desky a stále to stejné. Podsvit funkční. Nevíte někdo prosím jak z toho ven? Díky moc za jakékoli případné rady.
mám stařičký noťas ASUS E200H, využíval jsem ho jen na prohlížení webu tak to stačilo ale po aktualizaci oken už se nezapnul. Notebook jede (nebo aspoň svítí dioda) a obrazovka se jakoby podsvítí, to dělal i předtím než nabootoval do...
Poslední příspěvek
To však oficiálně funguje jen na WIN PRO. Není to pro HOME podporované, takže to WIN update nemusí respektovat - zkušenosti s tím nemám. A funguje to jenom pro Feature Update (nové verze WIN), ostatní aktualizace to nezastaví. Toto však není...
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Ahoj, používáte někdo TV Box Nokia 8010? Jak jste na tom po aktualizaci na Android 14? Stalo se mi z toho těžítko, protože Kodi po 10 minutách provozu se vypne. Zkoušel jsem tovární nastavení, nová instalace Kodi, pak jsem zkoušel Kodinerds 22. Vše...
Poslední příspěvek
:thumbup: Pokud jsi aktualizoval aktualizací od výrobce , tak v tom problém nebude
:thumbdown: a vypadá to na souhru příčin jejimž výsledkem je poruchový stav, bohužel. ..
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Zdravím. Mám TV box Nokia 8000
Dnes jsem provedl aktualizaci z Android 12 na 14.
problém je ten, že po aktualizaci mi nejde zvuk do stereo zesilovače přes analogový výstup (jack to cinch)
Zvuk v televizi jde ale nejde do zesilovače. Zkoušel jsem...
Poslední příspěvek
Tak tovární nastavení jsem dnes udělal a nepomohlo to. Zajímavé, že pokud vytáhnu HDMI kabel z televize tak zvuk se aktivoval a když jsem kabel vrátil tak se hned vypnul. Vyřešil jsem to tak, že jsem vyvedl zvuk přes optický kabel do DACu a pak do...